Beoordelingen Autobedrijf A-12

9,4
27 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Riessteam

31-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom er sinds 1983
7 nieuwe en auto's en occations gekocht en heb er 10 auto's in onderhoud gehad (als privepersoon). Nooit teleurgesteld. Een vakman die zegt wat die doet en doet wat hij zegt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Rotterdam

20-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vier maanden geleden een gebruikte mini-cooper gekocht en inmiddels ruim 11.000 km mee gereden. Ben heel erg tevreden over de aankoop en de service!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Appingedam

08-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte bedrijfswagen in zeer goede staat aangeschaft via autobedrijf A12. Zeer vriendelijke door de eigenaar geholpen, erg flexibel mbt aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

G.

05-06-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onlangs een tweedehands FIAT 500C gekocht bij Autobedrijf A-12 en louter goede ervaringen met dit mooie autobedrijf. Alles tot in de puntjes geregeld en top service.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald

03-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee maanden geleden een mooie Fiat 500 gekocht. We wonen niet heel dicht in de buurt, maar we zijn erg blij dat we voor Autobedrijf A-12 hebben gekozen. De eigenaar is een zeer vriendelijke man en hij weet waar hij het over heeft. Bij hem krijg je een eerlijk advies. Daarnaast is de auto zo goed als nieuw een erg netjes afgeleverd. Ondanks dat wij niet naast de deur wonen, weten we zeker dat we terug gaan voor onderhoud van de auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Frederieke uit Zoetermeer

02-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar mijn Fiat 500 gekocht bij Autobedrijf A-12
Recent teruggegaan voor de eerste servicebeurt, al woon ik niet naast de deur.
Erg tevreden met de prettige, deskundige en eerlijke manier van werken van dit keurige bedrijf.
Henk zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! En meer....Mijn autootje is weer als nieuw.


Ja, ik beveel dit aan

Esmee uit Heiloo

05-05-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gemoedelijk maar wel professioneel. We hebben een goed gevoel bij de aankoop van deze auto!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zevenaar

03-04-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand een 2 jaar oude Fiat 500 gekocht bij A12. Vanaf het eerste contact gelijk een vertrouwd gevoel. En nu nog steeds. Prima auto gekocht en de eigenaar, Henk, is een fijne, rustige en vakkundige man. Wekt vertrouwen. Geen standaard 'autoverkoper' maar iemand die weet waar die het over heeft en eerlijk adviseert.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Driebergen

24-11-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Haarlem

11-07-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik bij A12-Henk een gebruikte VW T5 gekocht. Reeds jaren in onderhoud geweest bij A12. Alle afspraken voor de aflevering zijn waargemaakt of zelfs overtroffen. Ook achteraf nog een aantal punten onder garantie vernieuwd.


Ja, ik beveel dit aan