Beoordelingen Autobedrijf A-12

9,4
25 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Johan uit Appingedam

08-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte bedrijfswagen in zeer goede staat aangeschaft via autobedrijf A12. Zeer vriendelijke door de eigenaar geholpen, erg flexibel mbt aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

G.

05-06-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onlangs een tweedehands FIAT 500C gekocht bij Autobedrijf A-12 en louter goede ervaringen met dit mooie autobedrijf. Alles tot in de puntjes geregeld en top service.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald

03-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee maanden geleden een mooie Fiat 500 gekocht. We wonen niet heel dicht in de buurt, maar we zijn erg blij dat we voor Autobedrijf A-12 hebben gekozen. De eigenaar is een zeer vriendelijke man en hij weet waar hij het over heeft. Bij hem krijg je een eerlijk advies. Daarnaast is de auto zo goed als nieuw een erg netjes afgeleverd. Ondanks dat wij niet naast de deur wonen, weten we zeker dat we terug gaan voor onderhoud van de auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Frederieke uit Zoetermeer

02-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar mijn Fiat 500 gekocht bij Autobedrijf A-12
Recent teruggegaan voor de eerste servicebeurt, al woon ik niet naast de deur.
Erg tevreden met de prettige, deskundige en eerlijke manier van werken van dit keurige bedrijf.
Henk zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! En meer....Mijn autootje is weer als nieuw.


Ja, ik beveel dit aan

Esmee uit Heiloo

05-05-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gemoedelijk maar wel professioneel. We hebben een goed gevoel bij de aankoop van deze auto!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zevenaar

03-04-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand een 2 jaar oude Fiat 500 gekocht bij A12. Vanaf het eerste contact gelijk een vertrouwd gevoel. En nu nog steeds. Prima auto gekocht en de eigenaar, Henk, is een fijne, rustige en vakkundige man. Wekt vertrouwen. Geen standaard 'autoverkoper' maar iemand die weet waar die het over heeft en eerlijk adviseert.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Driebergen

24-11-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Haarlem

11-07-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik bij A12-Henk een gebruikte VW T5 gekocht. Reeds jaren in onderhoud geweest bij A12. Alle afspraken voor de aflevering zijn waargemaakt of zelfs overtroffen. Ook achteraf nog een aantal punten onder garantie vernieuwd.


Ja, ik beveel dit aan

Gwenn uit Den Haag

19-05-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat ik met pijn in het hart mijn geleasde Fiat 500 in moest leveren wist ik zeker dat ik een eigen fiat wilde.
Na wekenlang het internet in de gaten te hebben gehouden en honderden fiatjes verder, uiteindelijk een selectie gemaakt welke we in het echt zouden gaan bekijken.
Als eerste gingen we naar de dealer A12 in Bunnik.
Wat al direct op viel was dat alles er zo schoon en netjes uitzag! Hij sprong meteen in het oog; een zwarte fiat500 1.2 lounge hij zag er werkelijk prachtig uit, als nieuw! Henk stond ons netjes te woord en beantwoorde al onze vragen geduldig. Uiteindelijk besloten mijn vader en ik toch nog een paar andere dealers te bezoeken puur om wat vergelijkings materiaal te hebben, daar kwamen we al snel van terug!

In januari toch weer terug gegaan naar Henk en besloten om de zwarte fiat500 Lounge te kopen.
Tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt gehad!
Bedankt Henk.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Reeuwijk

24-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben onlangs een schitterende Fiat 500 gekocht bij A12. De auto was in nieuwstaat en perfect afgeleverd, eigenhandig en met heel veel aandacht door eigenaar Henk. En dat voor een hele scherpe prijs! Een aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan