Beoordelingen Autobedrijf A.J. de Boer Leeuwarden B.V.

9,0
19 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 19 van 19 beoordelingen

Sjouke uit Franeker

05-09-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekende service. Ook in het weekend wanneer dit nodig is.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Culemborg

02-06-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Groningen

23-05-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Medio maart een SEAT Altea XL gekocht. Zeer vriendelijk aankoopproces, met als verrassing meer accessoires dan verwacht op de auto aanwezig. Nette prijs. Auto stond keurig glimmend klaar en rijdt heerlijk. Omdat de auto even had stilgestaan was de accu slecht geworden. Omdat wij in Groningen wonen heeft Jeroen de Boer met de Mitsubishi dealer in Groningen geregeld dat we daar terecht konden. Top service. Heel klantvriendelijk!!! Kortom erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Amersfoort

21-04-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oktober 2014 hebben wij bij dit bedrijf onze BMW 320d gekocht. Vooraf hebben wij heen en weer gemaild of onze auto interessant was om in te ruilen, toch wel fijn om te weten voordat wij vertrokken vanuit Amersfoort richting Leeuwarden.

Daar aangekomen stond de auto waarvoor wij kwamen netjes klaar. Van de verkoper in kwestie kregen wij alle tijd om rustig het één en ander te bekijken (bij de meeste garage zit er opdringerige verkoper in je nek te hijgen) en daarna was er eerst tijd voor een bakkie.

Na een uitgebreide proefrit waren er wat op- / aanmerkingen van uit onze kan. Hiervoor stond de verkopen open en deed daarna ons een goed voorstel welke in de buurt zat van wat wij in gedachten hadden.

Een paar dagen later hebben wij contact opgenomen met ons tegenvoorstel en hebben wij de koop beklonken.

De aflevering heeft door leveringproblemen van de onderdelen wat op zich laten wachten maar de auto stond daarna keurig klaar voor ons. Alle werkzaamheden hebben zij overigs door een erkende BMW garage laten uitvoeren.

In de 6 maanden hebben wij één keer gebruik moeten maken van garantie, dit hebben wij in overleg met Autobedrijf de Boer bij de BMW garage in Amersfoort mogen laten maken.

Ondanks dat de BMW niet hun “eigen” merk is hebben wij daar niets van gemerkt en hebben zij er alles aangedaan om een keurige auto af te leveren. Al met al was dit prettig zaken doen en mochten zijn in de toekomst weer een auto hebben die aan onze wensen voldoet komen wij zeker terug (ondanks het stuk rijden vanuit Amersfoort).


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Leeuwarden

11-10-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben als tweede auto een Mitsubishi spacestar gekocht. De service en het persoonlijk contact van De Boer is super! Ook de auto bevalt perfect. Zuinig, ruim en stil!


Ja, ik beveel dit aan

N uit Dokkum

14-09-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en deskundig personeel dat zeer efficiënt werkt. Een oorspronkelijk als grap bedoelde chocomel met gevulde koek is een zekerheid geworden. Met Oud Jaar oliebollen?


Ja, ik beveel dit aan

W uit B

04-05-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Djoke uit Drachten

28-04-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto kocht in Dec 2011 en hebben er bijzonder veel plezier aan, de auto is voor onderhoud geweest in Leeuwarden waar we keurig werden geholpen door een iets kallende man later bleek dat Jaap Stop te zijn die ons goed heeft geholpen. Wij zijn blij met dit Autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit LEEUWARDEN

01-02-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: leuke ontvangst en prima geholpen. alles volgens afspraak uitgevoerd, dus gewoon prima. zelfs iets voordeliger dan onze prijsafspraak


Ja, ik beveel dit aan