Beoordelingen Autobedrijf A.P.J. Scheerders

8,8
638 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 638 beoordelingen

Hans uit Oosterhout

15-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Lange tijd klant bij Scheerders. Ook anderen aangeraden de garage voor onderhoud en bij aankoop tweede hands wagen in te schakelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Casteren

15-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service, goede communicatie, ruime opbemingstijden en vriendelijk en behulpzaam personeel


Ja, ik beveel dit aan

Irma uit OOSTERHOUT NB

11-09-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Dongen

11-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende garage met service en kwaliteit op het hoogste niveau.


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Dongen

08-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik word altijd zeer vriendelijk en goed behandeld. Ik ben ook altijd zeer tevreden over de afhandeling van de problemen en de service die gegeven wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Dongen.

06-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd klant vriendelijk en mee denkend met de klant en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Helmuth uit Dongen

27-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Kaatsheuvel

18-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik had een verloopstekker vor de vouwwagen nodig, die werd er meteen opgezet en ik mocht later betalen. Fijn dat ik zo snel werd geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Lian uit Dongen-Vaart

15-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel vertrouwd en betrouwbaar. Ruime openingstijden en erg klantvriendelijk. Fijn om zoveel professionaliteit in de buurt te hebben.


Ja, ik beveel dit aan