Beoordelingen Autobedrijf A. van Dorp

9,3
24 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Kevin uit Rotterdam

21-10-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels ruim twee jaar klant bij Bram van Dorp en dat naar volle tevredenheid. Ik kom hier met mijn Seat Ibiza (2010) en van Dorp voert hier keurig netjes het onderhoud aan uit. Bram neemt ook altijd even tijd voor een praatje mocht je vragen hebben. Nooit rare rekeningen gehad of mijn twijfels gehad of 'dat nou wel nodig was'. Zolang ik deze auto heb (en wellicht de volgende) blijf ik klant bij van Dorp.


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina uit Klaaswaal

27-09-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik weet niet of dit de juiste plek is, maar ik wil jullie enorm bedanken voor de geweldige Ladies Night van afgelopen vrijdag in jullie prachtige zaak. De organisatie en aankleding was fantastisch! Genoten van de modeshows en Mariska van Kolck en op de foto met het Gooische Vrouwen busje. Hopelijk volgend jaar weer. TOP bedrijf! Groet, Sabrina


Ja, ik beveel dit aan

Pieter P. uit Zuidland

27-09-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor het eerst bij Van Dorp geweest. De airco van mijn Golf was defect en kreeg bij een andere garage te horen dat de complete aircopomp vervangen moest worden. Bram (de eigenaar) kwam binnen 5 minuten met de diagnose dat alleen de magneetkoppeling defect was, wat voorradig was en maar een fractie van de prijs van een nieuwe pomp koste. Super bedrijf en een eigenaar met heel veel auto kennis. Ik heb mijn plek gevonden!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Rotterdam

02-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind april 2016 heb ik een VW Tiguan (2008, 135.000 km) gekocht met Bovag-garantie. Helaas ging na enkele weken een storingslampje branden en bleek na uitgebreid onderzoek dat de distributieketting vervangen moest worden. Deze kostbare operatie werd zonder morren binnen de garantie uitgevoerd. Verder werd eveneens binnen de garantie:
- een trilling op het stuur verholpen door het aanbrengen van nieuwe voorbanden
- een rammel bij de voorwielen verholpen door o.a. nieuwe geleidebussen aan te brengen op de remklauwen
- een gebroken kabel van het deurslot vervangen
- een bewegende buitenspiegel vastgezet
Ik vind dit echt een topgarage die altijd voor je klaar staat.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Numansdorp

30-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie occasion aangeschaft bij Van Dorp. Keurig geholpen en auto prachtig klaar gemaakt. Ben een week later langs gereden voor wat kleine puntjes en werden direct opgelost. Super voor elkaar! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Spijkenisse

21-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Nieuwerbrug a/d Rijn.

25-11-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Myriam uit Goudswaard

25-11-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Spijkenisse

25-11-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekend, zoals gewoonlijk. Ik ben niet anders gewend


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Oud-Beijerland

24-11-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan