Beoordelingen Autobedrijf A. van Dorp

9,1
43 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Mauric uit Rockanje

04-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijzonder positief! Wat mij buitengewoon opviel was de wijze waarop je te woord werd gestaan. Gewoon duidelijk en helder. Zonder poespas of slap sales verhaal. Je weet wat je aan de heren hebt en dat straalt vertrouwen uit. Vooral het stukje service is mij dus bijzonder goed bevallen. Wat betreft deskundigheid en prijs / kwaliteit kan ik er nog weinig over vertellen maar ze zijn transparant in wat ze doen. Dat is voor mij het belangrijkst


Ja, ik beveel dit aan

Jolande uit Oud Beijerland

09-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top,vakkundig, vriendelijk oplissingsgericht... sinds 1996 rij ik in een "Van Dorp" auto..... Nooit tevergeefs gebeld om hulp, zelfs niet vanuit het buitenland..... ik ben erg blij met deze garage


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit NIEUW-BEIJERLAND

21-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vooraf duidelijkheid over de kosten, heldere uitleg. Auto schoon teruggekregen. Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter Paul uit Alphen aan den Rijn

12-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De uitstraling van een dealerbedrijf en de sfeer van een gezellige dorpsgarage.
Dit in combinatie met de nodige vakkennis is dit een prima plek gebleken voor de aanschaf van onze auto!


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Nieuw-Beijerland

04-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gemotiveerd personeel. Persoonlijke benadering. Nemen klanten serieus. Service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Oud-Beijerland

02-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Rilland

02-05-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen mooie auto mooie prijs erg vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

marinda uit werkendam

27-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ook al was het net na sluitingstijd we werden vriendelijk geholpen. goede service bij t uitzoeken van de juiste auto wat gelukt is is zeker aanrader voor andere ook al moeten we van ver komen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Sommelsdijk

20-02-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op vijdagmiddag om 16.00 uur binnen gevallen met mijn auto in storing. Ondanks de drukte van showroomklanten en vrijdag schoonmaak werd mijn auto direct beetgepakt en de storing verholpen. Mijn complimenten aan Team van Dorp. Het is voor mij een eindje rijden maar jullie zijn weer een gelukkige klant rijker


Ja, ik beveel dit aan