Beoordelingen Autobedrijf A. van Dorp

9,2
31 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Sabrina uit Oud-Beijerland

18-09-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lidia uit Spijkenisse

16-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nieuw-Beijerland

15-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, deskundig, hulpvaardig


Ja, ik beveel dit aan

janna uit heinenoord

11-09-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Spijkenisse

10-09-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Klein bedrijf daardoor veel persoonlijke aandacht. Duidelijke uitleg bij problemen Zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Rotterdam

20-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top Bedrijf heel klantvriendelijk..je word er goed ontvangen en heel goed naar je geluisterd wat je wensen zijn daarnaast leggen ze je ook alles keurig uit met plezier me auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Rotterdam

21-10-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels ruim twee jaar klant bij Bram van Dorp en dat naar volle tevredenheid. Ik kom hier met mijn Seat Ibiza (2010) en van Dorp voert hier keurig netjes het onderhoud aan uit. Bram neemt ook altijd even tijd voor een praatje mocht je vragen hebben. Nooit rare rekeningen gehad of mijn twijfels gehad of 'dat nou wel nodig was'. Zolang ik deze auto heb (en wellicht de volgende) blijf ik klant bij van Dorp.


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina uit Klaaswaal

27-09-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik weet niet of dit de juiste plek is, maar ik wil jullie enorm bedanken voor de geweldige Ladies Night van afgelopen vrijdag in jullie prachtige zaak. De organisatie en aankleding was fantastisch! Genoten van de modeshows en Mariska van Kolck en op de foto met het Gooische Vrouwen busje. Hopelijk volgend jaar weer. TOP bedrijf! Groet, Sabrina


Ja, ik beveel dit aan

Pieter P. uit Zuidland

27-09-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor het eerst bij Van Dorp geweest. De airco van mijn Golf was defect en kreeg bij een andere garage te horen dat de complete aircopomp vervangen moest worden. Bram (de eigenaar) kwam binnen 5 minuten met de diagnose dat alleen de magneetkoppeling defect was, wat voorradig was en maar een fractie van de prijs van een nieuwe pomp koste. Super bedrijf en een eigenaar met heel veel auto kennis. Ik heb mijn plek gevonden!


Ja, ik beveel dit aan