Beoordelingen Autobedrijf A. van Dorp

9,1
46 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Anoniem

03-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Oud Beijerland

29-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was de onpersoonlijke benadering en prijzen bij de Volkswagen dealer meer dan zat. Evenals een storing die niet opgelost werd maar wel steeds berekend, heeft mij doen besluiten eens bij van Dorp te gaan kijken. Wat een verademing. Sympathieke jongens, persoonlijke benadering en storing direct opgelost. Bram en de jongens bedankt voor de super service! Ik ben Fan!


Ja, ik beveel dit aan

roy

28-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben sinds kort klant bij Autobedrijf A. van Dorp. Onlangs is mijn auto (19 jaar oud) niet door de keuring gekomen en heb besloten mijn auto naar de sloop te brengen. Ik werd keurig geïnformeerd over de situatie en ze hebben mij zelfs thuis gebracht. Al eerder hebben ze mij met een passende kostendrukkende oplossing uit de brand geholpen met het repareren van mijn uitlaatsysteem. Al om al kun je wel zeggen dat deze mannen weten wat service is. Complimenten!


Ja, ik beveel dit aan

Mauric uit Rockanje

04-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijzonder positief! Wat mij buitengewoon opviel was de wijze waarop je te woord werd gestaan. Gewoon duidelijk en helder. Zonder poespas of slap sales verhaal. Je weet wat je aan de heren hebt en dat straalt vertrouwen uit. Vooral het stukje service is mij dus bijzonder goed bevallen. Wat betreft deskundigheid en prijs / kwaliteit kan ik er nog weinig over vertellen maar ze zijn transparant in wat ze doen. Dat is voor mij het belangrijkst


Ja, ik beveel dit aan

Jolande uit Oud Beijerland

09-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top,vakkundig, vriendelijk oplissingsgericht... sinds 1996 rij ik in een "Van Dorp" auto..... Nooit tevergeefs gebeld om hulp, zelfs niet vanuit het buitenland..... ik ben erg blij met deze garage


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit NIEUW-BEIJERLAND

21-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vooraf duidelijkheid over de kosten, heldere uitleg. Auto schoon teruggekregen. Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter Paul uit Alphen aan den Rijn

12-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De uitstraling van een dealerbedrijf en de sfeer van een gezellige dorpsgarage.
Dit in combinatie met de nodige vakkennis is dit een prima plek gebleken voor de aanschaf van onze auto!


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Nieuw-Beijerland

04-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gemotiveerd personeel. Persoonlijke benadering. Nemen klanten serieus. Service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Oud-Beijerland

02-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Rilland

02-05-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen mooie auto mooie prijs erg vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan