Beoordelingen Autobedrijf Aal VOF

9,5
8 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Ian uit Arnhem

18-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met spoed en een beperkt budget zocht ik een auto om voornamelijk te gebruiken voor woon-werkverkeer.
Ik liep bij de zaak naar binnen en in gesprek met de eigenaar van het bedrijf kwamen er verschillende opties naar voren. Zelf ben ik tamelijk onbekend met wat een goede auto is qua prijs/kwaliteit, dus ik had veel vragen. Dit was geen probleem en na verschillende eisen en wensen tegen elkaar te hebben weggestreept kwam ik tot een keuze. Een Peugeot 206 uit 2001 met 86000 km. op de teller. Twee dagen later was de auto klaar gemaakt en kon ik hem ophalen.

Sindsdien rijd ik in de auto zonder problemen en ben ik meer dan tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Vorden

21-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij (mijn vriendin en ik) hebben bij Autobedrijf Aal een fantastisch mooie occasion gekocht (C3). Een uitstekend welkom was het begin van een zeer prettige onderhandeling. Bij dit bedrijf staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wie hier een auto koopt, is gegarandeerd van een eerlijke auto en topservice.

Wat mij het meest is bijgebleven is de eigenaar van dit autobedrijf. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om zowel de buiten- als binnenzijde onder de loep te nemen, en iedere functie uit te leggen. Fantastisch! Hierdoor weet ik zeker dat er in dit bedrijf met passie en liefde aan auto's wordt gewerkt.


Ja, ik beveel dit aan

Rinaldo uit Doetinchem

01-08-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service aal, thanks voor het repareren van de Audi! Na heel lang zoeken bleek het slechts een klein afgebroken stukje plastic te zijn. Gelukkig zochten jullie door zodat niet complete computers vervangen werden! Veel dank!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Toldijk

02-02-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Hengelo gld

15-12-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik had een storing van mijn 2.5 jaar oude 3008. Uit de diagnose kwam naar voor de de nokkenasverstelling stuk was. In overleg met Peugeot Nederlander is deze euvel geheel onder de garantie verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Olburgen

22-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto daar in onderhoud, geweldige klantgericht en behulpzaam personeel. Service om van te dromen, er zouden meer bedrijven moeten zijn van dit kaliber.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Toldijk

27-11-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Doen wat ze zeggen,en nog een tikkeltje meer.


Ja, ik beveel dit aan

Rinaldo uit doetinchem

16-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan