Beoordelingen Autobedrijf Aarsman B.V.

9,0
52 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Jac uit Zevenbergen

15-12-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een professioneel autobedrijf met een dorps karakter.
Een garage waar ze ook nog auto's kunnen repareren die al aardig op leeftijd zijn (bijna 50 jaar).


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-11-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een eerlijk autobedrijf welke aandacht heeft en de tijd neemt voor zijn klanten!


Ja, ik beveel dit aan

C.J uit Dinteloord

19-02-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf de aankoop van onze beide Panda's, 2 jaar geleden, enorm tevreden bij deze Fiat dealer.
Onlangs afspraak gemaakt voor de grote beurt.
Het leenautootje stond al klaar, en enkele uurtjes later kon ik de auto alweer ophalen.
De werkzaamheden aan de auto zijn goed uitgelegd, en stonden duidelijk vermeld op de factuur.
Bij het instappen was meteen te zien dat de monteur is nog actief was geweest met de stofzuiger.
Dat is service met een grote S en wordt enorm gewaardeerd.
Toppie hoor !!!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Noordhoek

23-11-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geholpen, denken mee en zeer prettig contact. Ik heb 2 auto's en een camper hier in onderhoud. Helaas bij het vervangen van de voorruit (van de camper) terug moeten gaan vanwege fluitend geluid. Anders was de score nog hoger geweest.
Kosten en tijd is 1 maar voor mij is 1 van de belangrijkste aspecten dat het goed is uitgevoerd en na onderhoud en/of reparatie. Aangezien dit maar 1 keertje is voorgekomen nog steeds een dikke 8.


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Zevenbergen

24-10-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Numansdorp

24-10-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen. Enkele weken voor de datum van mijn grote beurt heb ik twee lampen laten vervangen. Die hoefde ik pas bij de beurt te betalen.
De huur van een vervangende auto was nu ook weer gratis. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Breda

23-10-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Zevenbergen

18-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

C.J uit Dinteloord

05-09-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf onze eerste aankoop van beide Panda's geen problemen met deze Fiatdealer.
Goede service, vlotte bediening en keurige behandeling.
In het verleden al vele andere autobedrijven gehad maar Autobedrijf Aarsman is werkelijk een verademing.
Onlangs de Panda gebracht voor APK en kleine beurt.
Leenautootje meegekregen en tussentijds netjes op de hoogte gebracht van de reparaties en de kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Xevenbergen

09-07-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan