Beoordelingen Autobedrijf Aarsman B.V.

9,0
54 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Anoniem

07-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn gemaakte afspraak was op de dag van de afspraak niet te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Angelo uit Geertruidenberg

22-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na bezoek div Garage,s en ook Grote beurt bij.. Fiat.. garage in omg.. storing van 15 maanden lang ! NIET kunnen oplossen ..Probleem met onregelmatig lopen en stoten van Fiat Stilo ,Na Contact Fiat importeur Amsterdam doorverwezen naar FIAT Aarsma in Zevenbergen laten uitlezen. Na 15 min uitslag ..bobine defect,, 20 min later probleem opgelost ! Perfecte ontvangst en uitleg door Corne. Ook verlichting storing na controle en doormeten... opgelost ! TOP Garage.


Ja, ik beveel dit aan

Jac uit Zevenbergen

15-12-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een professioneel autobedrijf met een dorps karakter.
Een garage waar ze ook nog auto's kunnen repareren die al aardig op leeftijd zijn (bijna 50 jaar).


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-11-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een eerlijk autobedrijf welke aandacht heeft en de tijd neemt voor zijn klanten!


Ja, ik beveel dit aan

C.J uit Dinteloord

19-02-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf de aankoop van onze beide Panda's, 2 jaar geleden, enorm tevreden bij deze Fiat dealer.
Onlangs afspraak gemaakt voor de grote beurt.
Het leenautootje stond al klaar, en enkele uurtjes later kon ik de auto alweer ophalen.
De werkzaamheden aan de auto zijn goed uitgelegd, en stonden duidelijk vermeld op de factuur.
Bij het instappen was meteen te zien dat de monteur is nog actief was geweest met de stofzuiger.
Dat is service met een grote S en wordt enorm gewaardeerd.
Toppie hoor !!!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Noordhoek

23-11-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geholpen, denken mee en zeer prettig contact. Ik heb 2 auto's en een camper hier in onderhoud. Helaas bij het vervangen van de voorruit (van de camper) terug moeten gaan vanwege fluitend geluid. Anders was de score nog hoger geweest.
Kosten en tijd is 1 maar voor mij is 1 van de belangrijkste aspecten dat het goed is uitgevoerd en na onderhoud en/of reparatie. Aangezien dit maar 1 keertje is voorgekomen nog steeds een dikke 8.


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Zevenbergen

24-10-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Numansdorp

24-10-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen. Enkele weken voor de datum van mijn grote beurt heb ik twee lampen laten vervangen. Die hoefde ik pas bij de beurt te betalen.
De huur van een vervangende auto was nu ook weer gratis. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Breda

23-10-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Zevenbergen

18-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan