Beoordelingen Aben en Van de Schelde

9,0
2395 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 2395 beoordelingen

S. uit Zwolle

15-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Lease auto voor een kleine beurt gebracht, uiteindelijk 2 dagen werk ivm. extra werkzaamheden. Veiligheid staat voorop, mobiel gebleven door leenauto. Netjes opgelost. Later blijkt onderweg motorbodemplaat los geraakt. Op advies terug gegaan, snel en kundig opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

G uit Zwolle

15-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: heel klantvriendelijk en staan voor je klaar prima


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Lelystad

14-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Luttelgeest

14-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

klazien Oosterkamp uit Blankenham

13-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

René F. uit 8255 AH Swifterbant

12-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik belde op zaterdagmiddag dat de ANWB mij geholpen had met starten van de auto. Defecte accu na 2,5 jaar.
Ik heb Aben en van de Schelde gebeld en ik kon nog even langs komen. Ik heb de auto laten staan en een leenwagen meegekregen. Maandag was alles weer in orde nieuwe accu gemonteerd.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Zwolle

12-02-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-02-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Olst

09-02-2019
9,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: We hadden op zaterdag middag een nieuwe accu nodig voor onze qashqai die door een andere dealer is geleverd. Bij onze eigen dealer was de werkplaats gesloten en moesten maandag maar terug komen. Bij Aben en van de Schelde werden we direct geholpen en een nieuwe accu onder garantie gemonteerd.Ook werd nog even de olie gepeild en de ruitensproeier bijgevuld allemaal gratis Geweldige service Top!


Ja, ik beveel dit aan

Andries Harm uit Zwartsluis

07-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel erg goed geholpen.Heel tevreden en na onderhoudsbeurt was auto ook schoongemaakt.klasse


Ja, ik beveel dit aan