Beoordelingen Autobedrijf A.J. de Boer Leeuwarden B.V.

8,9
16 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Peter uit Hoogkarspel

23-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Peter en Thea uit West-Friesland zijn zeer tevreden over garage de boer het is de moeite waard naar Friesland te rijden


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Lienden

02-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via marktplaats Toyota Prius + gekocht. Zeer prettig zaken doen zowel over de telefoon als mail als in de showroom bij aflevering. Communicatie, klantvriendelijkheid en service zijn top in orde. Ik zou zo weer (bij behoefte) zaken doen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jelke uit Boksum

16-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijk,korte lijnen, betrouwbare indruk, onze eerste Mitsubishi.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Leeuwarden

31-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, we werden vriendelijk en goed geholpen. We zijn erg tevreden over onze aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

LF uit Zwaagwesteinde

12-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Professioneel bedrijf, correcte en nette afhandeling met vriendelijke niet opdringerige verkopers.
Het aan raden waard.


Ja, ik beveel dit aan

Wolter uit ALMERE

01-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer betrouwbaar bedrijf.
De medewerkers hebben alle tijd voor je en zijn heel vriendelijk .
Voor mij was deze garage ver (twee uur reizen ).
Toch heb ik mijn auto hier gekocht. Het is het reizen waart


Ja, ik beveel dit aan

Tjeerd uit Franeker

12-11-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben nu 35 jaar klant bij dit bedrijf en nog steeds naar volle tevredenheid. Ondertussen heb ik mijn 13e nieuwe Mitsubishi in bestelling, wat wel wat zegt over mijn tevredenheid over het merk Mitsubishi en over het dealerbedrijf.
Service en deskundigheid staat altijd hoog in het vaandel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Sjouke uit Franeker

05-09-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekende service. Ook in het weekend wanneer dit nodig is.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Culemborg

02-06-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Groningen

23-05-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Medio maart een SEAT Altea XL gekocht. Zeer vriendelijk aankoopproces, met als verrassing meer accessoires dan verwacht op de auto aanwezig. Nette prijs. Auto stond keurig glimmend klaar en rijdt heerlijk. Omdat de auto even had stilgestaan was de accu slecht geworden. Omdat wij in Groningen wonen heeft Jeroen de Boer met de Mitsubishi dealer in Groningen geregeld dat we daar terecht konden. Top service. Heel klantvriendelijk!!! Kortom erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan