Beoordelingen Autobedrijf AJO B.V.

8,6
476 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 476 beoordelingen

Cor uit Tiel

15-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Bedrijf waar je van op aan kunt. Al jaren klant, altijd naar tevredenheid geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Tiel

15-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: in een woord grote klasse


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Beesd

09-02-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste ontvangst prima. behandeling van inruil en koop ook netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Tiel

25-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Tricht

25-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes ontvangen weten waar ze het over hebben, koffie staat altijd klaar


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Den Bosch

24-01-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig netjes geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Almere

12-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben heel netjes geholpen met een tweede hands auto via marktplaats en naar meer dan tevreden en tevreden met de afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Almere

04-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn jaren lange ervaring met autobedrijf ajo is uitstekend, goede service en vriendelijkeheid staan hoog in het vaandel.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Zwolle

17-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goede en eerlijke deal kunnen sluiten met AJO, niet te lang handje klappen, no nonsens.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Houten

13-10-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al ruim 30 jaar bij dit bedrijf, mijn eerste auto was een 2e hands alto nadien heb er diverse malen een nieuwe gekocht, de laatste was in 2015 een splash,als ik mag blijven rijden komt er misschien nog wel een keer een nieuwe.


Ja, ik beveel dit aan