Beoordelingen Autobedrijf 'Aktief' B.V.

9,6
10 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

M uit Berkel en Rodenrijs

04-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben bij garagebedrijf Aktief een mooie occasion gekocht. We kwamen er voor uit Berkel en Rodenrijs (Rotterdam), een eindje rijden, maar dat was zeker de moeite waard!
De service was erg goed en de prijzen prima. Harm, de eigenaar was heel vriendelijk en eerlijk. We hadden er echt een goed gevoel aan over gehouden dat we de auto daar hebben gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Berkel en Rodenrijs

04-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben bij garagebedrijf Aktief een mooie occasion gekocht. We kwamen er voor uit Berkel en Rodenrijs (Rotterdam), een eindje rijden, maar dat was zeker de moeite waard!
De service was erg goed en de prijzen prima. Harm, de eigenaar was heel vriendelijk en eerlijk. We hadden er echt een goed gevoel aan over gehouden dat we de auto daar hebben gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Badhoevedorp

28-10-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben onze 12e auto bij Harm gekocht,
altijd goede service en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Haaksbergen

20-09-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, eerlijk, uitstekende service, hulpvaardig.
Geen minpunten.


Ja, ik beveel dit aan

ton uit haarlem

25-06-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Haaksbergen

17-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig bedrijven, vriendelijk gedienstig al meer dan 20 jaar klant. Prijzen zijn goed, service super.
Nog nooit overwogen om mijn auto bij een ander bedrijf voor onderhoud aan te bieden.


Ja, ik beveel dit aan

L uit Haaksbergen

11-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit een door en door betrouwbaar, zeer klantvriendelijk deskundig bedrijf is


Ja, ik beveel dit aan

Eef uit Haaksbergen

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar-accuraat-leuke mensen en medewerkers altijd bereid om te helpen. In een woord klasse


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Haaksbergen

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kars uit Haaksbergen

24-03-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De medewerkers altijd voor me klaar staan


Ja, ik beveel dit aan