Beoordelingen Autobedrijf Alewijn Ott B.V.

8,6
1346 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1346 beoordelingen

Pj uit Uitgeest

18-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen hier al enige jaren en hebben hier verschillende auto's gekocht. Altijd keurig geholpen en zeer betrouwbaar (ook weinig verloop van personeel ).dus dit zegt wat over het bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Schagen

11-11-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg klantgericht. Proberen te helpen waar mogelijk. Maken in dit geval ook na sluitingstijd nog tijd voor spoedreparatie!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Amsterdam

11-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Inmiddels 3x een auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Heemskerk

09-11-2018
2,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ervaringen waren goed maar nu laten ze hun klanten vallen om geen onderhoud meer te plegen aan de auto’s die bij hun zijn gekocht. Zeer slechte zaak als service aan je klanten.
En de reden is dat ze meer aandacht gaan besteden aan hun in en export.
Je krijgt nog wel garantie als je daar een auto koopt maar daarna??? Mag je een ander bedrijf zoeken.


R. uit Castricum

08-11-2018
2,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zijn gestopt met het onderhoud van auto’s die zij hebben verkocht. Zeer teleurstellend.


Anoniem uit Alkmaar

03-11-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette snelle maar vooral goede service


Ja, ik beveel dit aan

Nadine uit Alkmaar

31-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn auto was kapot gegaan en er moest nog een diagnose worden gesteld door de eigen monteur. De anwb monteur voorspelde dat er waarschijnlijk te veel kosten zouden zijn dan wat de auto waard was, dus ging mijn vriend, Sven, op zijn vrije dag bij Alewijn Ott opvragen wat de mogelijkheden waren voor een nieuwe auto. Sven heeft herhaaldelijk gevraagd of hij vast zat aan een overeenkomst als hij tekende voor het opvragen van de financiëring. Hier werd herhaaldelijk door de verkoper omheen gepraat en uiteindelijk kreeg mijn vriend te horen wat hij wilde horen, namelijk: 'Dat het alleen nodig is voor de financiëring, een formaliteit'.
Uiteindelijk bleek dat mijn eigen auto nog voor een schappelijke prijs gemaakt kon worden, dus zagen we af van de auto.
Als reactie kregen wij van Alewijn Ott dat er wel een annuleringsbedrag voldaan moest worden van €350,00. Op valse voorwendselen dus, aangezien de verkoper niet heeft uitgelegd dat dit bedrag betaald moest worden als we de koop niet doorzetten. Hier kan ik uit op maken dat er geen gebruik gemaakt wordt van een eerlijke en open communicatie, terwijl mijn vriend nadrukkelijk 3 keer gevraagd heeft om verduidelijking over zijn eventuele financiële verplichtingen m.b.t. de check van de financiëring.
Met andere woorden: oplichterij, uitkijken dus. Hier gaan we nooit meer naar toe.


Gerard uit Alkmaar

29-10-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima service, vervangend vervoer, deskundige medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

David uit anna paulowna

28-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed, netjes geholpen dus geen klagen


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Heiloo

27-10-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Los afdekplaatje vastgemaakt, zonder afspraak.


Ja, ik beveel dit aan