Beoordelingen Autobedrijf Alewijn Ott B.V.

8,7
1095 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 1095 beoordelingen

Michiel uit Alkmaar

11-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb al meerdere keren een auto gekocht bij het bedrijf. En ik vind het een top bedrijf. Goeie hulpverlening en meedenkend naar de wensen van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Alkmaar

10-12-2017
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-12-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Juiste info en professioneel geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit oostgraftdijk

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:

erg goede garage eerlijke verkoop prima service
jammer dat de goede monteurs door een of andere reden weggaan never change a winning team.


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit ALKMAAR

05-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

E uit Amsterdam

04-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede, vriendelijke service


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Heemstede

04-12-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Postiieve ervaringen. Snelle en deskundige service. Grote service gerichtheid!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Heiloo

04-12-2017
6,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Over het algemeen goed, je kan snel terecht en mijn eerste ervaringen waren servicegericht en erg positief.

Alleen het antwoord op mijn vraag of ik mijn eigen banden bij hun eronder kan laten zetten , vond ik juist niet servicegericht. Dat het ook raar is als je je eigen kroketten meeneemt naar een snackbar en vraagt of ze daar gefrituurd kunnen worden.

Als je jezelf liever vergelijkt met een snackbar, in plaats van een goed restaurant, zegt dat iets over je eigen beleving. Bij een goed restaurant kun je namelijk je eigen wijn meenemen en betaal je kurkgeld. Dus als er al een vergelijking met horeca getrokken zou worden, zou ik kiezen voor een wat hogere marktpositionering.

Daarnaast werd bij de laatste beurt aangegeven dat zowel mijn remblokken als schijven vervangen zouden moeten worden. Dat heb ik bij een ander ook laten controleren en er werd daar aangegeven dat de blokken wel, maar de schijven niet, vervangen moesten worden. Dat scheelde mij op dat moment € 500,= hetgeen wellicht in de toekomst nog gedaan moet worden, maar vooralsnog de komende 20/25.000 kilometer niet.

Onder aan de streep zal ik een volgende keer bij een grotere "reparatie" wederom een second opinion vragen, hetgeen ik na mijn eerste ervaringen niet had gedaan.

Er loopt nu nog een vraag met betrekking mijn lcd-scherm, dus ik ben benieuwd wat de uitkomst hiervan zal zijn..


Ja, ik beveel dit aan

Nel uit Alkmaar

03-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan