Beoordelingen Autobedrijf Alewijn Ott B.V.

8,6
1374 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1361 t/m 1370 van 1374 beoordelingen

Ray uit Egmond aan den hoef

16-12-2011
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf.Wij kochten al drie keer eerder hier een auto.Maar na de laatste keer kregen we zo,n belachelijke inruil prijs voor onze huidige auto dat we niet meer bij de garage zitten.


H.E. uit Alkmaar

14-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Autobedrijf Alewijn Ott BV is goed tot zeer goed ik heb nu weer een auto daar gekocht en je wordt prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Olaf uit Maarssen

05-09-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik vind het een fantastische ervaring, hoe ik geholpen ben door de verkoper en door de werkplaats. Service viert hoogtij. Je krijgt als klant echt het gevoel, dat je gewaardeerd wordt, en dat je ook echt klant bent. In tegenstelling tot andere ervaringen bij andere autodealers, was dit een verademing.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Alkmaar

28-07-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar; we komen er al 15 jaar en hebben er inmiddels al 5 auto's aangeschaft. Een eerlijk, degelijk, uitstekend en vooral betrouwbaar BOVAG autobedrijf met vriendelijke medewerkers.

Martin


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heemskerk

23-07-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele jaren terug een cabrio gekocht. Machtige auto, goede inruil en nette aflevering. Problemen met de kap werden perfect verholpen! Klasse


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Uitgeest

16-07-2011
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Simon uit Den Helder

25-06-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit autobedrijf heeft me altijd keurig geholpen. Ook toen het voor mij iets minder goed voor de wind ging. Allereerst met een mooie Hyundai Coupe uit 2002. En later mijn incourante S80 2.5D ingeruild voor een prachtige Skoda Octavia.
De verkopers zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in auto wereld en zijn in staat goed informatie te verschaffen. Ze zijn wellicht niet de allergoedkoopste maar zij leveren wel degelijk persoonlijke kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

harold uit alkmaar

23-06-2011
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Oudorp

10-05-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds 1983 klant en 12 auto's aldaar gekocht kan ik alleen maar positieve ervaringen doorgeven.Zéér deskundig personeel en een goed bedrijf waar zelfs de persoonlijke aandacht in alle drukte niet verloren gaat. Eventuele problemen worden naar ieders tevredenheid goed opgelost


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Uitgeest

10-05-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze ervaringen met Alewijn Ott zijn al vele jaren zeer positief te noemen.


Ja, ik beveel dit aan