Beoordelingen Autobedrijf Alewijn Ott B.V.

8,7
1018 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 1018 beoordelingen

Marcel uit Zuid-schawoude

19-09-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongedwongen sfeer, kundige verkopers komen afspraken na die worden beloofd.


Ja, ik beveel dit aan

Wietse uit Alkmaar

19-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maico uit Alkmaar

18-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Medewerkers met verstand van auto's die weten waar ze over praten en een zeer goede service. Voor mij geen andere garage!!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Alkmaar

18-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Inruil oude en aanschaf nieuwe auto. prima begeleid door de verkoopadviseurs en werkplaatschef.de medewerkers waren zeer behulpzaam en gaven de juiste begeleiding


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Hoogkarspel

16-09-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was een beetje teleurstellend dat de ruitenwissers al stuk waren en alle er automatten ontbraken in de auto. Koop je een auto van bijna €15.000,00 en moet je gelijk naar een Citroën garage om dat soort dingen in orde te maken...beetje jammer.
Verder is een bosje bloemen bij het aanschaffen van een andere auto toch op zijn plaats.
Dit komt over als een kille, onpersoonlijke autohandel, die snel geld verdienen belangrijker vindt dän klantenbinding. Ik denk dat een bosje bloemen (hoe klein ook) een gemiste kans is.

Wij zijn geholpen door Vincent en die vonden wij het wél hartstikke leuk doen.
Hij was ook de enige die voor het wegrijden met de andere aangeschafte auto.
Even persoonlijk geluk en veel veilige kilometers kwam toe wensen.
Vincent je bent een TOPPER en jij verdient wél alle lof.

Met vriendelijke groet,


Henk uit Oudorp Nh

14-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Lampje vervangen werd wel duur, maar dat zat meer in het merk (Renault). Moest een tweede keer terugkomen omdat net de lunchpauze was begonnen.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Zaandam

12-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Broekland

10-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, keurig en vriendelijk ontvangen. Geen opdringerige verkopers gaf heel goed gevoel. Ook bij de service afdeling zijn ze erg vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

H.E uit Alkmaar

10-09-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Randal uit Heiloo

08-09-2017
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het was een nare verrassing om pas bij het brengen van de auto te horen dat de distriebutieriem niet dezelfde dag vervangen zou worden en dat ik moest terugkomen. Communiceer dit vantevoren en alle ergernis was voorkomen!