Beoordelingen Autobedrijf Alewijn Ott B.V.

8,6
1354 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1354 beoordelingen

Anoniem

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Hoofddorp

06-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op de site van Alewijn Ott de auto gevonden waar ik naar zocht. Na een bezoek aan de showroom, kan ik niet anders zeggen dan dat de advertentie volledig klopte met de werkelijkheid. Een zeer nette auto, Audi A5, en de ontvangst door Rogier zeer relaxed. Hij gaf ons alle tijd om de auto goed te bekijken, een proefrit te maken en onder het genot van een kop koffie even wat dingetjes door te spreken. Na een goede onderhandeling, was ik tevreden met de uiteindelijke bijbetaling bij de inruil van mijn Audi A4. Enig nadeel, door drukte moest ik wel 2 weken wachten voor de de auto geleverd kon worden. Moet ik wel bij zeggen dat er wat kleine dingetjes moesten gebeuren, maar bij aflevering was dat ook allemaal gedaan! Kortom voor mij een prima ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Heiloo

03-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

chris uit groningen

03-12-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: slecht wilde een auto kopen, na telefoon contact en akkoord prijs, moet ik wachten omdat auto werd schoon gemaakt en daarna hadden ze de prijs verhoogt en verkoper weet van niets. na heen en weel bellen hoor je ineens niets meer en blijkt auto al verkocht te zijn. lekker dan


Kees uit Uitgeest

03-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige garage, je wordt correct geholpen en krijgt goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Desi uit Kessel

30-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

JCC uit Alkmaar

21-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik dacht eerst vast een verlate 1 april grap, een mail van Alewijn Ott op 31 oktober 2018 20.00uur:
per 1 november 2018 word het onderhoud aan uw auto beëindigd.
Altijd naar volle tevredenheid deskundig geholpen te zijn word ik nu heen gezonden, maar heb inmiddels een garage gevonden:
Renault dealer in Alkmaar voor onderhoud en een nieuwe auto.


Ru uit Bosch en Duin

19-11-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring zeer goed en correct.


Ja, ik beveel dit aan

Pj uit Uitgeest

18-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen hier al enige jaren en hebben hier verschillende auto's gekocht. Altijd keurig geholpen en zeer betrouwbaar (ook weinig verloop van personeel ).dus dit zegt wat over het bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Schagen

11-11-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg klantgericht. Proberen te helpen waar mogelijk. Maken in dit geval ook na sluitingstijd nog tijd voor spoedreparatie!


Ja, ik beveel dit aan