Beoordelingen Autobedrijf Ambting BV

8,6
21 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 21 beoordelingen

Johan uit arnhem

29-07-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit arnhem

29-07-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

natasja uit arnhem

20-04-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik hou wel van de no-nonsense aanpak, geen gedoe gewoon goede en duidelijke afspraken. Ben pas begonnen als zelfstandige en moet dus goed op de kosten letten. Van te voren is mij duidelijk de prijs doorgegeven voor de beurt met apk. Bij extra kosten wordt er contact opgenomen.


Ja, ik beveel dit aan

inge uit arnhem

08-04-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit huissen

27-03-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik heb maandag de Volkswagen Polo bij Ambting gebracht om schade aan de zijkant te herstellen. Vandaag mocht ik hem ophalen, super mooi gemaakt, de auto was super schoon en de banden glommen ik had niet eens in de gaten dat dit mijn eigen auto was. Echt mooi dank je wel.


Ja, ik beveel dit aan

magriet uit arnhem

04-07-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend service goed


Ja, ik beveel dit aan

Edwin

02-07-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag auto weer opgehaald, grote beurt en apk. Verder nog wat kleine klachten. Prima ontvangst en auto is weer helemaal in orde. En dat voor een betaalbare prijs!! Echt een bedrijf waar je nog van op aan kan.


Ja, ik beveel dit aan

sjors uit Arnhem

01-07-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service een ngarage die nog mee denkt in de kosten


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Nijmegen

16-05-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een aantal keren bij Ambting geweest voor lakschadereparatie. De ervaringen zijn prima. Het duurde soms wat langer dan gepland, maar de resultaten waren netjes. Geen kleurverschillen met rest van de lak, of verschillen in de grootte van metaaldeeltjes in de metallic lak. Gewoon netjes afgewerkt. Een keer hebben ze bij het weer opbouwen van een achterklep het slangetje van de sproeier verkeerd gelegd, waardoor deze afgekneld werd. Dat heb ik zelf kunnen fixen.
Wat oppervlakkige krassen werden, tot mijn vreugde, gratis weg gepolijst.
Kortom, zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2013
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Repareert schade op een houtje touwtje manier, gebruikt geen passende onderdelen. Oppervlakkig ziet het er goed uit maar bij betere inspectie blijkt het niet goed of zelfs met defecte gescheurde delen in elkaar gezet. Onderdelen die lastig te bestellen zijn worden maar niet geplaatst.
Er zijn veel beloftes gemaakt door de directeur over herstel, maar helaas moet ik zelf steeds bellen en de auto is nog niet hersteld sinds september 2012 (het is nu april 2013). Ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Laat je auto hier niet herstellen !