Beoordelingen Autobedrijf André Flapper

8,7
241 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
231 t/m 240 van 241 beoordelingen

leo uit woudsend

29-02-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

renee uit woudsend

26-02-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service apk vastgelegd via mail.
Koffie staat altijd klaar


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Woudsend

25-02-2016
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Hilde uit Koudum

25-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede garage en erg klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

aletta uit WOUDSEND

24-02-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

erika uit sneek

10-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit s'hertogenbosch

24-08-2015
1,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van te voren was er gebeld, en werd er gezegd dat de auto die wij zouden bekijken klaar zou staan.

Bij aankomst werden wij door geen enkel personeelslid gedag gezegd (er waren er vier aan het werk), waardoor wij ongemakkelijk een aantal minuten om ons heen aan het kijken waren.

Toen wij aankwamen lag de auto volledig uit elkaar op de brug (na een rit van bijna twee uur om deze auto te bekijken).
Er was eerder afgesproken dat de auto om half vijf klaar zou zijn, en dat wij een testrit konden maken. Hier kwamen wij ook speciaal voor naar Friesland gereden.

Hoe dit bedrijf auto's verkoopt kan ik weinig over zeggen. Ik kan wel zeggen dat de klantvriendelijkheid ver onder de maat is, en dat er afspraken niet worden nagekomen.


Hanzo uit Woudsend

10-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Open en eerlijk autobedrijf. Een belletje bij extra werk en zeer service gericht. Andre reed zelfs even met me mee naar een auto in Hoorn om te beoordelen of ik er een goede koop aan had. Waar vind je dat nog....


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Heeg

30-03-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en een klantvriendelijke benadering


Ja, ik beveel dit aan