Beoordelingen Autobedrijf A.P.J. Scheerders

8,7
440 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 440 beoordelingen

ger uit oosterhout

14-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk en deskundig.zeer klantvriendelijk dus.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Dongen

13-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze ervaring is erg goed.
Het advies, service en prijs zijn alle naar tevredenheid.
Top garage.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Dongen

09-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Helemaal goed, service is top en communicatie is vriendelijk, persoonlijk maar ook kundig.


Ja, ik beveel dit aan

jos uit Dongen

07-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dongen

16-02-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaringen zijn uitstekend. Makkelijk bereikbaar en ruime openingstijden. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Oosterhout

14-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service, persoonlijk contact, ruime openingstijden.


Ja, ik beveel dit aan

Clarissa van den ouwrland uit Dongen

13-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb alleen maar hele goede ervaringen met jullie. Mijn zoon en dochter komen ook altijd en zijn ook 100% tevreden .jullie staan altijd meteen klaar als er iets mis is met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit 's Gravenmoer

13-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het begon al toen ik met jullie vader naar school ging bij meester Bink, maar dat is pre-historie. Toen we terugkwamen in 's Gravenmoer heeft hij me van een maandagmorgenauto van British Leyland afgeholpen voor een schappelijke prijs en daarna zijn de contacten en de service alleen nog maar beter geworden sinds dat jullie het met zijn twee├źn hebben overgenomen, geassisteerd door Mout natuurlijk, Cees en de jongens in de werkplaats. Gewoon doorgaan zo. Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit 's Gravenmoer

13-02-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Toine uit Dongen

13-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring. Ben er altijd netjes geholpen en te woord gestaan. Ook bij de aanschaf van een andere auto zijn ze na wensen van mij gaan zoeken en gaan onderhandelen.


Ja, ik beveel dit aan