Beoordelingen Autobedrijf Arissen

8,9
16 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Jur uit Vorden

17-12-2016
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima tent hoor , lekkere koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Barneveld

29-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een nette auto's verkoopt Autobedrijf Arissen. We zijn zeer tevreden over de aflevering van onze Peugeot 3008.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

16-12-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Echte en eerlijke expert voor je Peugeot. Geen gissen naar oorzaken zoals een algemene garage of zoveel mogelijk dure onderdelen vervangen zoals een dealer. Hier krijg je goede tijd/prijsopgaves die vervolgens ook waargemaakt worden!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Baarn

10-10-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk, betrouwbaar, vriendelijk, komen afspraken na.
In garantieperiode defect netjes gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

lex uit Nieuwegein

07-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben goed geholpen keurig bedrijf schone werkplaats de eigenaar zeer aardige man ik voelde mij op een goed adres


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Barneveld

02-01-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een garage waar je thuis voelt, vlotte service, prijstechnisch interessant en hoge vakbekwaamheid.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Barneveld

24-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al jaren klant. We hebben al 3 auto’s hier gekocht door de jaren. Speerpunten van het bedrijf zijn: het op maat zoeken van occasions, goede service op alle gebied. Het bedrijf is vergelijkbaar met een dealer, alleen de prijzen zijn anders. Alles valt te regelen. Door het wederzijds vertrouwen kunnen we lezen en schrijven met elkaar. Een bedrijf om aan te bevelen voor een klantgerichte aanpak tegen scherpe betaalbare prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-09-2012
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb bedrjf een mail gestuurd en geen reactie gehad vind dit zeer slordig had serieus belang bij 207 heb nu elders een auto gekocht.


Heidi uit Voorthuizen

08-01-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar adres, nooit verrassingen mbt kosten en zeer flexibel bij halen, brengen, vervangend vervoer etc.
Niet echt dichtbij voor ons, maar we denken er niet aan een ander adres te zoeken voor ons onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

marjanne uit lunteren

15-12-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: betrouwbaar, deskundig en gezellig


Ja, ik beveel dit aan