Beoordelingen Autobedrijf Arissen

8,9
26 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Jolanda uit ede

16-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: profesioneel en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Amersfoort

11-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, heel persoonlijk


Ja, ik beveel dit aan

L.H. uit Barneveld

30-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede ervaringen. Aardig personeel, behulpzaam, duidelijk over kosten


Ja, ik beveel dit aan

Hamp uit Barneveld

23-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed contacten komen afspraken altijd na, wordt altijd overlegd wat er gerepareerd moet worden (inspraak).
Prettige sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Voorthuizen

20-12-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn 5e versnelling deed het niet meer, kon meteen aan het eind van de middag terecht. 2 dagen een leen auto mee gekregen, en toen was euvel samen met een paar kleine schades weer helemaal verholpen. ik werd ook netjes op de hoogte gehouden over de kosten, zoals ik van te voren had aan gegeven.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Deventer

20-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een acuut probleem meteen contact opgenomen en ondanks een volle werkplaats meteen ingepland en is er een leenauto voor me geregeld.
Volgende morgen alles al gerepareerd en mooi op tijd daarvan op de hoogte gebracht om de auto's om te kunnen ruilen.


Ja, ik beveel dit aan

B.P. uit Barneveld

16-12-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

P.F.H. uit Ede

11-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Men denkt op een vriendelijke en niet opdringerige manier mee. Oplossingsgericht en eerlijk. Prima kwaliteit versus prijsverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Barneveld

10-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel prima nette vriendelijke en behulpzame ervaren mensen


Ja, ik beveel dit aan

M.s.c.h. uit KORTENHOEF

29-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan