Beoordelingen Autobedrijf Arjan van Houtum B.V.

8,4
252 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 252 beoordelingen

Pieter uit Venray

19-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit BOEKEL

14-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Boekel

08-04-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Alan uit Beuningen

05-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Maastricht

04-04-2018
1,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geinteresseerd in aanschaf van een jong gebruikte Tesla. Verkoper leek totaal niet geinteresseerd om tot een deal te komen getuige het feit dat er niet eens moeite werd gedaan het “verkoopgesprek” op een andere plaats te voeren dan aan de centrale balie. Tevens inruilwaarde van de huidige auto (5 serie van 1 jaar oud) was bedroevend laag, nl. minder dan de helft van de aanschafwaarde. Zelfs wijkopenautos.nl zat hier nog meer dan 15k boven. Erg jammer, we hadden meer verwacht van dit bedrijf.


Anoniem

24-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Remy

19-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo’n 2 weken geleden zijn we wezen kijken naar een gebruikte A3. Nadat mijn oog was gevallen op een mooie A3 e-tron (iets boven budget) besloten om een proefrit te gaan maken de zaterdag erop.
Ook hadden we al een voorlopige inruilwaarde bepaald voor mijn huidige auto, en dus ook het bedrag wat dan bijbetaald zou moeten worden.
Die zaterdag komen wij op de afgesproken tijd aan om een proefrit te maken in 2 verschillende Audi a3’s. Allereerst verbaast het ons bij binnenkomst dat de auto’s nog niet zijn klaargezet buiten, maar gewoon nog ingebouwd staan in de showroom.
Vervolgens valt het ons op dat er ineens een aanvulling is gedaan op het prijskaartje van de auto. Voor het bedrag van €28.900,- zat namelijk ineens het stickertje ‘ex btw’. Een verschil van zo’n €6000,- dus. Bij de eerste bezichtiging heb ik een foto gemaakt van het prijskaartje, dus ik weet ook 100% zeker dat deze sticker is toegevoegd nadat we de proefrit gepland hebben.
Uiteraard besluiten wij de verkoper te vragen hoe dit precies zit. Zijn reactie was echter dat we dit zelf ook wel hadden moeten snappen met zo’n lage prijs..
Daarop hebben wij maar besloten om ergens anders te gaan kijken voor een nieuwe auto. Eerst beloven ze een prijs, deze passen ze vervolgens aan, ze bellen je niet om door te geven dat er een fout gemaakt is, want dat had je zelf ook wel kunnen raden..


Dimphy uit Erp

19-03-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Henk Jan uit Nieuwendijk

18-03-2018
8,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan