Beoordelingen Autobedrijf Arjan van Houtum B.V.

8,5
322 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
301 t/m 310 van 322 beoordelingen

M.C.M.B. uit Boekel

13-01-2015
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Hënry uit Heijen

10-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net bedrijf, alles ziet er perfect uit. Je ziet in eerste instantie direct dat er aandacht aan besteedt wordt om het bedrijf goed voor de dag te laten komen.


Ja, ik beveel dit aan

Ramesh uit Uden

17-12-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Boekel

11-12-2014
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Handel

03-12-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Helmond

03-12-2014
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Gemert

02-12-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Uden

01-12-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit EINDHOVEN

01-12-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren kom ik tot volle tevredenheid bij dit autobedrijf. Het heeft jonge, goed opgeleide en kundige monteurs. Je wordt er altijd snel en vriendelijk geholpen. Het bedrijf beschikt altijd over een ruime keuze, kwalitatief heel goede en jonge occasions.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Erp

27-11-2014
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede service:
- Toen ik een andere auto op het oog had die bij Audi Utrecht stond, heb ik deze in Utrecht opgehaald en naar Boekel gereden. Meteen een goede testrit, en als ik zou besluiten dat ik de auto niet zou nemen zou Van Houtum zorgen dat deze weer terug zou gaan naar Utrecht.
- Na inbraak in mijn auto werd deze thuis opgehaald (stuur was gestolen), kreeg ik een andere auto in bruikleen en werd de auto snel gemaakt.
- Winterbanden/zomerbanden worden opgeslagen.

Reden bezoek dit keer was bandenwissel, maar ik laat ook altijd de APK-keuring en het onderhoud uitvoeren bij Van Houtum.


Ja, ik beveel dit aan