Beoordelingen Autobedrijf Arjan van Houtum B.V.

8,5
322 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
311 t/m 320 van 322 beoordelingen

Rob uit Roggel

11-11-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo Niels

Gisteren hebben wij besloten dat onze volgende auto een (nieuwe) Mazda CX-5 diesel wordt.
Het was een lastig besluit, als trouwe volkswagenrijder, maar ook vanwege de rij-ervaring in de door jullie aangeboden gebruikte Sharan.
Het aanschaffen van een nieuwe auto, met drie jaar garantie, die vanwege een lopende Mazda-actie (gratis winterbanden lichtmetalen velgen en gratis trekhaak) qua prijs vrijwel overeenkomt met het bij te betalen bedrag voor de Sharan was voor ons uiteindelijk doorslaggevend.

Helaas voor jullie.
We willen je nog aangeven dat we bijzonder tevreden zijn over jouw begeleiding bij ons “onderzoek” naar een auto bij jullie garage.
Je bent deskundig, geduldig, meedenkend en eerlijk overgekomen (laat deze e-mail gerust aan Arjan lezen )
We zullen jullie bedrijf in voorkomende gevallen dan ook zeker onder de aandacht brengen bij mensen om ons heen, die een andere auto zoeken.

Dus: bedankt voor je inzet en wellicht een keer tot ziens.

Rob


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Heemstede

30-09-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service die ingespeeld is op de klant !!


Ja, ik beveel dit aan

J uit DB

28-06-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een tijdje zoeken op het internet naar een Saharan die voldeed aan onze wensen bij van Houtum uitgekomen. De volgende dag ben ik gaan kijken en heb meteen een proefrit gemaakt. Heerlijke auto, prima prijs, alleen die velgen en jammer dat er geen kinderzitjes inzitten. “Geen probleem, dat lossen we wel op” antwoorde Arjan. Een paar dagen later kon ik mijn nieuwe auto al afhalen. Zeer tevreden over dit bedrijf en kom hier zeker terug voor mijn volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Boekel

23-05-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lody uit Stroe

03-05-2014
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aanschaf van onze auto alleen en alleen maar ellende waarvan de aanschaf prijs nu al verdubbeld is aan onkosten qua reparaties ,, koop hier GEEN auto


Joost

22-04-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen vrijdag mijn auto opgehaald, alles super geregeld geweldige service en prima uitleg. kortom een echte aanrader !!! een bedrijf waar men nog echt de tijd voor je neemt.
Arjan en Niels BEDANKT !


Ja, ik beveel dit aan

JP uit Berlicum

04-03-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, VW Passat gekocht, alles netjes volgens afspraak, uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Gemert

14-02-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd correcte en snelle service. Niets op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

C&T

12-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne auto gekocht, zoals gewenst afgeleverd, top! Uitstekende service ook na aanschaf auto toen bleek dat we motorisch niet overal even tevreden over waren. Alles werd opgelost en we hebben er een een topauto aan gehad. Helaas werd deze auto een halfjaar later buiten onze schuld total loss gereden. Als ze nu weer een vergelijkbare auto hadden staan zouden wij zeker terug gaan.


Ja, ik beveel dit aan

willem

10-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niels bedankt voor alle hulp, uitstekende service, kortom een aanrader dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan