Beoordelingen Autobedrijf Arjan van Houtum B.V.

8,4
269 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 269 beoordelingen

Ad uit Boxtel

07-07-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

claus uit nuth

30-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M.J.A. uit Reek

25-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed georganiseerd bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en net bedrijf. Snelle service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Rosmalen

21-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via deze weg wil ik jullie heel erg hartelijk danken voor jullie top service.

Ondanks dat het eigenlijk al sluitingstijd was tijdens ons bezoek / onze proefrit hebben wij geen enkel moment het gevoel gehad dat verkoper Niels naar huis wilde. Hij heeft ons perfect geholpen.

Toen we de auto op kwam halen en naar huis zijn gereden bleek er iets niet helemaal goed te werken. Ik heb gelijk contact opgenomen met Autobedrijf Arjan Van Houtum dit werd zonder problemen direct opgelost.

Een prachtig bedrijf met deskundig personeel dat weet waar het over praat en bovenal meedenkt met de klant.

Ik ben van mening dat veel autobedrijven kunnen leren van de gastvrijheid, klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en niet te vergeten de service die verleend wordt door dit autobedrijf. Jullie hebben er een vaste klant bij!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Den Bosch

17-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen bij de aanschaf van onze "nieuwe" gebruikte Audi A6. Hele proces verliep open en transparant waarbij wij ons echt klant hebben gevoeld. Ook na de aflevering heeft autobedrijf Arjan van Houtum zich van haar goede kant laten zien door voor ons achter de onderhoudsgeschiedenis van de auto aan te gaan in verband met missende onderhoudsboekjes. Kortom een aan te bevelen adres voor aanschaf van een tweedehands auto.


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Boekel

14-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring is prima, zeer service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Handel

10-06-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Vlijmen

08-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag wielen laten balanceren


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan