Beoordelingen Autobedrijf Arno van Bergen

8,8
22 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Anoniem

25-07-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi pand met vele gebruikte auto's in een mooie prijsklasse. Eigenaar is enthousiast en zet zich volledig in. De gebruikte auto die wij kochten zag er heel mooi uit. Hoop dat we nog vele jaren plezier hebben van deze auto en wellicht kopen we de volgende ook weer bij Arno van Bergen.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Weert

18-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eric

10-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht!
Mooie showroom en zeer mooie occasions!
Prima ontvangst door A van Bergen zelf!
Zeker een aanrader om eens te kijken voor een andere auto!


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit helmond

03-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: de zaken net en correct afgewerkt


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Milsbeek

21-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In het kopje 'over ons' staat dat autobedrijf Arno van Bergen bekent staat om de persoonlijke en directe benadering, gemak, zekerheid en gastvrijheid. Dit kan ik alleen maar beamen. Vooral de persoonlijke, vriendelijke en rustige benadering vond ik prettig. Ze weten waarover ze praten. Kom graag een volgende keer terug!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Milsbeek

21-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Versleten rubbers in de ophanging. Kort na de garantieperiode pas gemerkt maar dit probleem was daarvoor natuurlijk ook al aanwezig. Autobedrijf van Bergen gebeld, die heeft het alsnog volledig hersteld. Top geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Er staan alleen maar hele nette auto 's in hun showroom, ze lijken wel als nieuw ! De kwaliteit en betrouwbaarheid straalt er vanaf. Erg vriendelijke verkopers die absoluut niet opdringen. Echt een aanrader !!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede advisering, prettig contact, geen drammerige verkopers. Goede en betrouwbare service.


Ja, ik beveel dit aan