Beoordelingen Autobedrijf Arno van Bergen

8,6
71 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Thessa uit Dordrecht

31-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Drie maanden geleden heb ik met veel trots mijn eerste auto gekocht. Ik werd ontzettend goed en vriendelijk geholpen en er hing een betrouwbare sfeer!
Gelijk had ik de Bovag Garantie erbij aangeschaft. Ik kwam achter een aantal kleine gebreken en deze werden zonder problemen voor mij opgelost. Ook toen ben ik weer ontzettend goed geholpen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik hartstikke tevreden ben over de manier van zaken doen in dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Pernis

06-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 30 maart 2018 een VW Passat W8 uit 2003 aangeschaft.
Halverwege juni (bijna 3 maanden later) gingen wat storingslampjes branden. Op advies van Arno bij een VW dealer bij mij in de buurt uit laten lezen, waaruit bleek dat de storing uit de automatische versnellingsbak kwam. Antwoord van Arno: Breng maar terug en we gaan zorgen dat het goed komt. En inderdaad!!! Zonder gezeur of "ja maar", rijdt hij weer als nieuw.
Geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Irmgard uit Melderslo

28-09-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Boxmeer

04-09-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk - behulpzaam - expertise


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Grave

01-09-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Heerewaarden

04-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Vredepeel

03-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Lana uit Nijmegen

25-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Nuenen

01-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reeds meerdere occasions gekocht bij dit bedrijf. Ze hebben keurige occasions te koop staan die nieuw in Nederland geleverd zijn met kloppende kilometerstanden.
De auto 's staan er mooi gepoetst bij en je wordt vriendelijk en zeker niet opdringerig geholpen.
Toen er onverhoopt een mankementje was in de garantie termijn mocht ik dit zelfs bij mij in de buurt door een garage laten repareren op hun kosten. Een top service !!!!
Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden !!
De volgende auto koop ik zeker weer bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan