Beoordelingen Autobedrijf Arno van Bergen

8,8
40 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

M. uit Hillegom

20-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie overzichtelijk garagepand. Vriendelijke eigenaar. Nam de tijd voor ons. Ter zake kundig. Regelde dezelfde dag nog een APK keuring. Prima prijsonderhandeling. Alle papierwerk ter plekke afgehandeld (kenteken overschrijving, vrijwaring, etc.)


Ja, ik beveel dit aan

Valentina uit ENSCHEDE

15-11-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Ottersum

24-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Pijnacker

23-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

henk uit boxmeer

09-10-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lisette uit Nieuw Bergen (lb)

08-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer gastvrij ontvangen, afspraken nagekomen, nemen echt de tijd voor je met een kop koffie.
onze ervaring was top met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Gennep

07-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

K uit Drachten

29-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk en vriendelijk. Omdat ik van "ver" moest komen veel telefonisch contact gehad wat overigens goed verliep.
Auto stond keurig klaar voor de proefrit.
Korte lijnen, no nonsens, afspraken gemaakt en de
auto gekocht, reis terug naar huis goed verlopen, lijkt goede keuze maar te kort ( 6 dgn ) in bezit voor verdere beoordeling betreft de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkopers die gaan voor kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Arnhem

20-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ik heb er pas een mooie occasion gekocht waar ik erg tevreden over ben.


Ja, ik beveel dit aan