Beoordelingen Autobedrijf Arno van Bergen

8,8
19 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Anoniem

03-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Oirlo

21-01-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren gemaild voor een auto in de showroom om vandaag te kijken. Komen we daar zegt een meneer dat deze gisteren verkocht is. Voor niks vanuit Venray naar Boxmeer gereden. Erg waardeloos dat ze niet niet verteld hebben.


Janneke uit Milsbeek

21-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In het kopje 'over ons' staat dat autobedrijf Arno van Bergen bekent staat om de persoonlijke en directe benadering, gemak, zekerheid en gastvrijheid. Dit kan ik alleen maar beamen. Vooral de persoonlijke, vriendelijke en rustige benadering vond ik prettig. Ze weten waarover ze praten. Kom graag een volgende keer terug!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Milsbeek

21-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Versleten rubbers in de ophanging. Kort na de garantieperiode pas gemerkt maar dit probleem was daarvoor natuurlijk ook al aanwezig. Autobedrijf van Bergen gebeld, die heeft het alsnog volledig hersteld. Top geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Er staan alleen maar hele nette auto 's in hun showroom, ze lijken wel als nieuw ! De kwaliteit en betrouwbaarheid straalt er vanaf. Erg vriendelijke verkopers die absoluut niet opdringen. Echt een aanrader !!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede advisering, prettig contact, geen drammerige verkopers. Goede en betrouwbare service.


Ja, ik beveel dit aan

Mitchel uit Reuver

23-06-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier 2 maanden geleden een Seat Ibiza 1.4 gekocht uit 2010. Helaas had deze auto mankementjes maar deze hadden voor de koop geconstateerd. Het autobedrijf heeft er voor gezorgd dat de auto prima in orde was. Echter heb ik nog 3x te maken gehad met mankementjes. Dit hebben ze keurig met een uitstekende service opgelost. Ik had wel 3 maanden garantie bij de auto maar desondanks moet ik zeggen dat het Autobedrijf Arno van Bergen een super service levert! Op de dag dat ik belde met het probleem werd het wanneer het kon nog opgelost ik kon in ieder geval de auto brengen en kreeg keurig een leen auto mee! Nee qua service absoluut geen klachten! Alleen maar pluspunten. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en hebben ze een mooi assortiment occasions.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

21-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer 2 maanden geleden een keurige auto aangeschaft bij Arno van Bergen. Een nette en betrouwbare partij.

Telefonische zeer netjes te woord gestaan.

De auto werd conform afspraak met een nette servicebeurt afgeleverd, binnen 3 dagen kon ik de auto ophalen.

En omdat ik met het ov naar Boxmeer kwam werd ik zelfs nog opgehaald op het station.

Binnen de garantie periode nog een klein issue gehad met de auto. Met 1 telefoontje kon ik de auto laten repareren bij mijn eigen garage en werd dit keurig afgehandeld binnen de garantie.

Kortom een zeer nette en betrouwbare partij om bij terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Molenhoek

15-06-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan