Beoordelingen Autobedrijf Arno van Bergen

8,6
86 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
51 t/m 60 van 86 beoordelingen

henk uit boxmeer

09-10-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lisette uit Nieuw Bergen (lb)

08-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer gastvrij ontvangen, afspraken nagekomen, nemen echt de tijd voor je met een kop koffie.
onze ervaring was top met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Gennep

07-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

K uit Drachten

29-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk en vriendelijk. Omdat ik van "ver" moest komen veel telefonisch contact gehad wat overigens goed verliep.
Auto stond keurig klaar voor de proefrit.
Korte lijnen, no nonsens, afspraken gemaakt en de
auto gekocht, reis terug naar huis goed verlopen, lijkt goede keuze maar te kort ( 6 dgn ) in bezit voor verdere beoordeling betreft de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkopers die gaan voor kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Arnhem

20-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ik heb er pas een mooie occasion gekocht waar ik erg tevreden over ben.


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Venray

19-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Seat leon 1.4TSI gekocht. Super afgeleverd en na een proefrit werden alle kleine dingetjes verholpen. Altijd vriendelijk en een prima prijs/kwaliteit verhouding!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Huissen

11-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Ton

04-09-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima service. klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Gennep

23-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan