Beoordelingen Autobedrijf B. Kleijssen B.V.

8,5
34 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Ingeborg uit Almelo

13-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een heel prettig autobedrijf. Geven goed advies, denken mee en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

AJ uit Hengelo

11-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk, afspraken worden nauwgezet nagekomen en werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd. Heb al minstens 15 jaar erg goede ervaringen met dit bedrijf. Een Michelin-ster in de autobranche zou zeer verdiend zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Remy.h uit Almelo

06-10-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed geholpen leuke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Borne

05-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel en vakkundig geholpen bij een technische storing aan mijn auto. Vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Almelo

03-10-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit ALMELO

29-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen, no nonsense bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Goede monteurs, prima chef werkplaats met goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Ilka uit Almelo

25-09-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Vriezenveen

24-09-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Bornerbroek

22-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer prettige garage met heel deskundig personeel.
Je wordt hier echt behandeld als klant, je weet precies waar je aan toe bent met onverwachte reparaties wat het gaat kosten. Hiervoor wordt je eerst gebeld dan pas de reparatie.Bert


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-09-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan