Beoordelingen Autobedrijf B. van den Belt

8,2
25 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Familie uit Buren

29-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kochten een jong gebruikte auto van een aansprekend merk. Het verkoopgesprek en de deskundigheid laten niets te wensen over. Men neemt ruim de tijd en ook de after-sales service en communicatie zijn perfect verlopen. Zo wens je geholpen te worden. Enne.... oh ja; Een hele fijne auto hebben deze mannen geleverd !


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Leiden

14-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het eerste bezoek aan het autobedrijf een positief gevoel gekregen over de manier waarop men je te woord staat en helpt. Prettig in het gesprek en je krijgt de ruimte om rustig te kijken. Voor ons aanleiding om een tweede bezoek te brengen en proef te rijden.Auto (VW Golf) gekocht dankzij de nette en prettige manier van zaken doen.

Op dag 1 na de aankoop bleken de velgen niet de juiste ET waarde te hebben waardoor de auto als gezinsauto niet kon functioneren.

Super blij met de gevonden oplossing. Andere velgen met de juiste ET waarde.

Dit bedrijf is een voorbeeld in autoland!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Leiden

14-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het eerste bezoek aan het autobedrijf een positief gevoel gekregen over de manier waarop men je te woord staat en helpt.
Prettig in het gesprek en je krijgt de ruimte om rustig te kijken.

Voor ons aanleiding om een tweede bezoek te brengen en proef te rijden.
Auto (VW Golf) gekocht dankzij de nette en prettige manier van zaken doen.

Op dag 1 na de aankoop bleken de velgen niet de juiste ET waarde te hebben waardoor de auto als gezinsauto niet kon functioneren.

Super blij met de gevonden oplossing. Andere velgen met de juiste ET waarde.

Dit bedrijf is een voorbeeld in autoland!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Almere

23-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een audi a8 bij ruud gekocht, service en klantgerichtheid was helemaal top ook de aftersails is prima heb geen enkel nadeel mogen ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Drachten

22-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1,5 maand geleden een gebruikte auto gekocht bij autobedrijf Van den Belt. Na er een week ingereden te hebben bleek de auto (voornamelijk op de snelweg) erg naar rechts te trekken. Gevalletje uitlijnen.. Contact opgenomen met de garage. Zij stelden voor om de auto bij een lokale specialist uit te laten lijnen zodat ik niet 1,5 uur naar Raalte hoefde te rijden en er een dag voor vrij te nemen, factuur van het uitlijnen kon ik opsturen en hebben ze terugbetaald. Super!
Helaas bleek de auto na uitlijnen bij de lokale bandenspecialist nog altijd niet goed, dus toch maar een afspraak gemaakt bij Van den Belt. Al met al zijn ze een dag bezig geweest om de auto weer te laten rijden zoals het hoort door ook simpelweg de auto (kosteloos) uit te laten lijnen bij een door hen bekende specialist. Uitlijnen is dus toch echt een vak apart.
Al met al heeft autobedrijf Van den Belt een super service geleverd! Zeker een aanrader voor een ieder die een betrouwbare gebruikte auto aan wil schaffen met goede garantie vanuit de dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Bram

14-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier 2 maandjes geleden een BMW 318 gekocht goede inruil auto rijd goed verder geen problemen gehad


Ja, ik beveel dit aan

johra uit kampen

01-02-2016
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

jantina uit oudemirdum

18-01-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vakkundig personeel en altijd een luisterend oor. Vorig jaar een leuke occasion gekocht, veel plezier van!


Ja, ik beveel dit aan

sandra uit ijsselmuiden

14-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: GOEDE SERVICE, EN MOOI AANBOD AAN AUTO'S. AAN TE BEVELEN AUTOBEDRIJF


Ja, ik beveel dit aan

Marc Leonard uit IJsselmuiden

19-10-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Al een paar keer een Occasion gekocht, begonnen met een klein budget en steeds iets nieuwer gekocht, diverse malen waren we het snel eens over de inruil en de bijgekochte beurten werden netjes geregeld, het voordeel is ook dat er veel dealeroccasions staan waardoor je veel variatie en keuze hebt.


Ja, ik beveel dit aan