Beoordelingen Autobedrijf B. van den Belt

7,9
22 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Frank uit Almere

23-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een audi a8 bij ruud gekocht, service en klantgerichtheid was helemaal top ook de aftersails is prima heb geen enkel nadeel mogen ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Drachten

22-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1,5 maand geleden een gebruikte auto gekocht bij autobedrijf Van den Belt. Na er een week ingereden te hebben bleek de auto (voornamelijk op de snelweg) erg naar rechts te trekken. Gevalletje uitlijnen.. Contact opgenomen met de garage. Zij stelden voor om de auto bij een lokale specialist uit te laten lijnen zodat ik niet 1,5 uur naar Raalte hoefde te rijden en er een dag voor vrij te nemen, factuur van het uitlijnen kon ik opsturen en hebben ze terugbetaald. Super!
Helaas bleek de auto na uitlijnen bij de lokale bandenspecialist nog altijd niet goed, dus toch maar een afspraak gemaakt bij Van den Belt. Al met al zijn ze een dag bezig geweest om de auto weer te laten rijden zoals het hoort door ook simpelweg de auto (kosteloos) uit te laten lijnen bij een door hen bekende specialist. Uitlijnen is dus toch echt een vak apart.
Al met al heeft autobedrijf Van den Belt een super service geleverd! Zeker een aanrader voor een ieder die een betrouwbare gebruikte auto aan wil schaffen met goede garantie vanuit de dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Bram

14-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier 2 maandjes geleden een BMW 318 gekocht goede inruil auto rijd goed verder geen problemen gehad


Ja, ik beveel dit aan

johra uit kampen

01-02-2016
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

jantina uit oudemirdum

18-01-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vakkundig personeel en altijd een luisterend oor. Vorig jaar een leuke occasion gekocht, veel plezier van!


Ja, ik beveel dit aan

sandra uit ijsselmuiden

14-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: GOEDE SERVICE, EN MOOI AANBOD AAN AUTO'S. AAN TE BEVELEN AUTOBEDRIJF


Ja, ik beveel dit aan

Marc Leonard uit IJsselmuiden

19-10-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Al een paar keer een Occasion gekocht, begonnen met een klein budget en steeds iets nieuwer gekocht, diverse malen waren we het snel eens over de inruil en de bijgekochte beurten werden netjes geregeld, het voordeel is ook dat er veel dealeroccasions staan waardoor je veel variatie en keuze hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Tino uit Kampen

03-07-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar heb ik hier een auto gekocht. Een occasion voor 1750,- met nieuwe apk keuring.. Voor mij veel geld. Ik snap dat ik geen garantie heb, maar bij de keuring, nu een jaar later, blijkt de achteras compleet door geroest. Iets wat ze vorig jaar, als ze een beetje kundig zijn, hadden moeten zien. Dankzij dit soort bedrijven krijgt de eerlijke handelaar een slechte naam.


Anoniem

25-06-2015
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via AutoTrader een occasion gevonden. Via de site heb ik een aanvraag gedaan om meer informatie te krijgen over de inruil van mijn eigen auto. Hier heb ik geen reactie op gekregen. Na langsgaan kreeg ik te horen dat de verkoper ziek was. Dit kan gebeuren, geen probleem. Men zou later in de week contact met me opnemen zodra ze overlegd hadden. Ook geen probleem.

Ik heb sinds mijn bezoek niets meer van deze garage gehoord. Tijdens het bezoek kreeg ik de indruk dat ik niet serieus genomen werd en er eigenlijk geen belangstelling was. Ik heb geen reactie gehad op het gegenereerde inruil-voorstel.

Uiteindelijk ben ik naar een andere garage gegaan om daar mijn auto in te ruilen, naar alle tevredenheid.

Ik voel mij absoluut niet welkom als klant en ga hier ook niet meer heen.


Rijnard uit IJsselmuiden

12-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk, kundig, no-nonsens, goede kwaliteit-prijsverhouding. Wat nodig is wordt vervangen, als het nog even anders kan, wordt dat ook aangegeven. Wij hebben er 2 bepruikte auto's gekocht, en 1 auto ergens anders, alle 3 de auto's zijn daar inzonderheid, en we zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan