Beoordelingen Autobedrijf Bado

9,2
85 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Evert uit Doornspijk

07-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldig bedrijf... eigenaar heeft passie voor de auto dat straalt alles uit.
Zoek je een auto met goede service ben je hier op het juiste adres. Voor de volgende auto komen wij zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Wietse uit Augsbuurt

06-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paar weken geleden gebruikte Sprinter gekocht. Deskundig advies, ook van de vrouw van de eigenaar! Volgende dag bleek de accu zwak. Gebeld en zonder kosten omgeruild voor goede gebruikte accu. Tevreden over de afhandeling van de klacht.


Ja, ik beveel dit aan

john uit spijkenisse

06-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb een Mercedes slk 200 gekocht het contact met de eigenaar was zeer prettig en de auto was in perfecte staat
je krijg wat je ziet no nonsens


Ja, ik beveel dit aan

J uit Oosterhout Nb

25-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf gewoon no nonsens en doet wat hij zegt.
Hij heeft onze auto netjes afgelevert
We gaan zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Annemijn

03-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht. Meneer neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Na een week merkte we dat er olie lekte, werd zonder problemen en extra kosten opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Veen

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bado is een super fijn autobedrijf.Het zijn vriendelijke en lieve mensen. Wij hadden stukken aan de uitlaat en dat is gratis gemaakt.Ze zien ons zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Roosendaal

01-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een goede Mazda MX5 en dit bedrijf had de keuze uit 2 mooie exemplaren met een onwaarschijnlijk lage kilometerstand. Alle papieren en rekeningen waren aanwezig, alles klopte en ik ben nu in het bezit van een Mazda in bijna nieuwstaat waar ik heel blij mee ben. Vriendelijke en klantgerichte bejegening.
Toen ik na korte tijd merkte dat er een trilling voelbaar was bij een bepaalde snelheid bleek dat de wielen opnieuw gebalanceerd moesten worden dit is door Autobedrijf Bado probleemloos opgelost zonder bijkomende kosten, uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Ede

25-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In het voorjaar van 2017 hebben we voor de tweede keer een auto bij Bado gekocht. Afgelopen week hoorde ik een vreemd geluid. Bado bekeek mijn auto en constateerde dat de remblokken versleten waren. Hij heeft ze alle vier kosteloos vervangen!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Eindhoven

05-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paar maanden geleden 2de hands auto gekocht (Ford focus) en n bevalt fantastisch! Zeker dat ik eerst bij hun kijk wanneer ik weer een andere auto moet hebben


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Eys

14-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de inruil van mijn eigen auto een faire inruilprijs gekregen. De airco van de auto die ik kocht deed het na 1 dag niet meer, dit werd naar volle tevredenheid opgelost. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen, goede service, vriendelijk en deskundig geholpen, een bedrijf om te vertrouwen !!


Ja, ik beveel dit aan