Beoordelingen Autobedrijf Bado

9,2
88 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

paul uit Bosschenhoofd

27-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Audi A4 3.2 v6 gekocht bij bado had kapotte aircopomp na 2 weken toch een een deel gekregen voor een nieuwe aircopomp dat is een goede zaak...
bedankt Bado


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Utrecht

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden een volvo v70 gekocht bij bado. Voor het eerst dat ik bij een prettige occassiondealer kom die kwaliteit wil leveren. Ik ben erg prettig geholpen. Tijdens de proefrit had ik laten weten dat ik graag een 12v aansluiting in de kofferruimte wilde hebben. Bij het ophalen was deze er kostenloos ingemaakt. Als de v70 aan vervanging toe is weet ik in ieder geval waar ik naartoe ga voor de volgende auto!


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Tilburg

08-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen november hebben we een auto gekocht bij Bado.
Na bijna een half jaar startte hij ineens niet meer.
Onder het motto" wie niet waagt die niet wint" Bado gebeld.
Hij is de auto dezelfde avond nog op komen halen en na drie dagen konden we hem (voorzien van een nieuwe accu) weer ophalen.
Gevraagd wat de kosten waren en als antwoord kregen we "Helemaal niks want dat hoort bij mijn service"
En dat terwijl we eigenlijk geen garantie hadden.
Als dat geen service is 👍


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Doornspijk

07-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldig bedrijf... eigenaar heeft passie voor de auto dat straalt alles uit.
Zoek je een auto met goede service ben je hier op het juiste adres. Voor de volgende auto komen wij zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Wietse uit Augsbuurt

06-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paar weken geleden gebruikte Sprinter gekocht. Deskundig advies, ook van de vrouw van de eigenaar! Volgende dag bleek de accu zwak. Gebeld en zonder kosten omgeruild voor goede gebruikte accu. Tevreden over de afhandeling van de klacht.


Ja, ik beveel dit aan

john uit spijkenisse

06-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb een Mercedes slk 200 gekocht het contact met de eigenaar was zeer prettig en de auto was in perfecte staat
je krijg wat je ziet no nonsens


Ja, ik beveel dit aan

J uit Oosterhout Nb

25-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf gewoon no nonsens en doet wat hij zegt.
Hij heeft onze auto netjes afgelevert
We gaan zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Annemijn

03-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht. Meneer neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Na een week merkte we dat er olie lekte, werd zonder problemen en extra kosten opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Veen

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bado is een super fijn autobedrijf.Het zijn vriendelijke en lieve mensen. Wij hadden stukken aan de uitlaat en dat is gratis gemaakt.Ze zien ons zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Roosendaal

01-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een goede Mazda MX5 en dit bedrijf had de keuze uit 2 mooie exemplaren met een onwaarschijnlijk lage kilometerstand. Alle papieren en rekeningen waren aanwezig, alles klopte en ik ben nu in het bezit van een Mazda in bijna nieuwstaat waar ik heel blij mee ben. Vriendelijke en klantgerichte bejegening.
Toen ik na korte tijd merkte dat er een trilling voelbaar was bij een bepaalde snelheid bleek dat de wielen opnieuw gebalanceerd moesten worden dit is door Autobedrijf Bado probleemloos opgelost zonder bijkomende kosten, uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan