Beoordelingen Autobedrijf Bado

9,2
90 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 90 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Veen

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bado is een super fijn autobedrijf.Het zijn vriendelijke en lieve mensen. Wij hadden stukken aan de uitlaat en dat is gratis gemaakt.Ze zien ons zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Roosendaal

01-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een goede Mazda MX5 en dit bedrijf had de keuze uit 2 mooie exemplaren met een onwaarschijnlijk lage kilometerstand. Alle papieren en rekeningen waren aanwezig, alles klopte en ik ben nu in het bezit van een Mazda in bijna nieuwstaat waar ik heel blij mee ben. Vriendelijke en klantgerichte bejegening.
Toen ik na korte tijd merkte dat er een trilling voelbaar was bij een bepaalde snelheid bleek dat de wielen opnieuw gebalanceerd moesten worden dit is door Autobedrijf Bado probleemloos opgelost zonder bijkomende kosten, uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Ede

25-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In het voorjaar van 2017 hebben we voor de tweede keer een auto bij Bado gekocht. Afgelopen week hoorde ik een vreemd geluid. Bado bekeek mijn auto en constateerde dat de remblokken versleten waren. Hij heeft ze alle vier kosteloos vervangen!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Eindhoven

05-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paar maanden geleden 2de hands auto gekocht (Ford focus) en n bevalt fantastisch! Zeker dat ik eerst bij hun kijk wanneer ik weer een andere auto moet hebben


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Eys

14-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de inruil van mijn eigen auto een faire inruilprijs gekregen. De airco van de auto die ik kocht deed het na 1 dag niet meer, dit werd naar volle tevredenheid opgelost. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen, goede service, vriendelijk en deskundig geholpen, een bedrijf om te vertrouwen !!


Ja, ik beveel dit aan

John en Diënne uit Well

29-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring:
Bado is een super fijn autobedrijf met een ontzettend goede service; het zijn echt super vriendelijke, lieve mensen en geven nog ouderwets aandacht aan de klant!
Wij zijn zeer tevreden over Bado; zijn vrouw heeft mij zelfs thuis gebracht en de auto mee terug genomen zodat ik niet hoefde te lopen. De auto hebben ze de dag daarna weer thuisgebracht; extra, gratis service gegeven dus; dit hadden ze niet hoeven doen, want wij hadden al een vaste prijs afgesproken).
Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt!! Ik adviseer dan ook iedereen, om hier eens een kijkje te gaan nemen. En ons zien ze zeker terug als we weer aan iets nieuws toe zijn!!!


Ja, ik beveel dit aan

John en Diënne uit Well

28-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring:
Bado is een super fijn autobedrijf met een ontzettend goede service; het zijn echt super vriendelijke, lieve mensen en geven nog ouderwets aandacht aan de klant!
Wij zijn zeer tevreden over Bado; zijn vrouw heeft mij zelfs thuis gebracht en de auto mee terug genomen zodat ik niet hoefde te lopen. De auto hebben ze de dag daarna weer thuisgebracht; extra, gratis service gegeven dus; dit hadden ze niet hoeven doen, want wij hadden al een vaste prijs afgesproken).
Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt!! Ik adviseer dan ook iedereen, om hier eens een kijkje te gaan nemen. En ons zien ze zeker terug als we weer aan iets nieuws toe zijn!!!


Ja, ik beveel dit aan

Remke uit Emmer-Compascuum, Drenthe

14-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een prachtige en bijzondere VW Passat All Track gekocht bij BADO. Geweldige auto.
Service en ontvangst bij BADO waren boven verwachting en voor een volgende aankoop (duurt hopelijk nog jaren) komen graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Leerdam

01-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima na 3wk wilde onze Mcd 200 A ineens niet meer starten .
Telf contact gehad met bado geen zorgen meneer ik kom de auto halen wanneer bent u thuis tijd afgesproken en ja hoor auto op de ambulance en na 2 werkdagen telfoontje meneer u auto is gemaakt.
Deze jongen komt zijn afspraken na . ( garantie )


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Leerdam

03-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garage goede service.
Eigenaar komt zijn beloften na.
Dit is een garage waar je jouw volgende auto
ook zou kopen


Ja, ik beveel dit aan