Beoordelingen Autobedrijf Bado

9,2
79 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 79 beoordelingen

Linda uit Den Bosch

14-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als ik mijn ervaring zou moeten omschrijven dan zou dat in een woord kunnen namelijk 'Perfect'. Super auto, super service. Ze zijn altijd bereikbaar en bereid te helpen. Het moet gek lopen wil ik ooit nog een auto kopen bij een andere dealer. Dus dit is vanuit mij zeer zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Breda

10-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een mooie Fiat Stilo gekocht bij Bado. Zag er op het eerste ook super compleet en netjes uit (en dat was het ook). Na een proefrit op weg naar huis wist ik het eigenlijk al. Een Fiat Stilo in deze conditie, leeftijd (2003), kilometerstand (75.000) en prijs (€3500), Bado toch echt iets unieks. Een dag laten samen met mijn vader weer naar Bado om een volgende proefrit te maken en toen was ik helemaal om. Ik wilde die auto en zo was dat dan ook geregeld, ik kon hem direct mee nemen.

Na een week met de auto te rijden merkte ik toch nog een mankement op. Ik heb Bado gebeld en kon hem gelijk terug brengen. Ik kreeg een leenauto mee en na een week was de auto klaar. ik dacht dat dit wel flink geld moest gaan kosten, maar ik heb niks te hoeven betalen voor de reparaties gezien de auto nog onder de huisgarantie viel.

Een super service. Nu 5000 KM te hebben gereden kan ik zeggen dat het geld de auto waard was. Ik heb nog geen enkel (nieuw) probleem gehad in deze 3 maanden.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Amsterdam

24-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Bado is echt een Top bedrijf! We hebben hier een tweedehands auto gekocht. Na twee weken kwamen we er achter dat er iets met de elektra niet oke was, na telefonisch contact zijn we langs geweest en hij heeft het gratis opgelost ook al viel dit buiten de garantie inclusief vervangend vervoer!


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Schaijk

08-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vorige maand hier mijn auto gekocht, vorige week had ik de eigenaar gebeld ik hoorde iets aan mijn auto. Gisteren mijn auto gebracht vandaag werd ik gebeld dat mijn auto klaar was. De eigenaar heeft de kosten voor de reparatie helemaal betaald terwijl dit niet onder de garantie valt!!! Daarom bedankt voor de goede service echt super!!


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Budel

03-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeker goede ervaring
We hadden een onderdeel van de auto stuk , we belden met Bado en de dag daarna was het al geregeld
Helemaal super


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Helmond

24-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een Nissan Micra gekocht die bij autobedrijf Bado ingeruild was.

We werden geholpen door een eerlijke, rustige verkoper die de tijd voor ons nam en ons zeer netjes en met respect behandelde. Dit hebben we in onze zoektocht naar een auto wel anders gezien. Alles werd duidelijk uitgelegd en we kregen de mogelijkheid de auto op de brug te bekijken.

Na een proefrit met de auto besloten we tot de aankoop over te gaan.

Terwijl wij rustig konden genieten van een glaasje water regelde de verkoper alles van A tot Z. Inclusief de inruil van onze vorige auto zodat we meteen met onze nieuwe Micra weg konden.

Al met al zijn wij erg tevreden over de manier van handelen en weten wij zeker dat wij voor onze volgende auto ook weer terugkomen bij dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Elena uit Delft

20-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Autotrack was ik afgelopen januari op zoek naar een MX5 met bouwjaar rond 2003. Bij Autobedrijf Bado vond ik precies de auto die ik zocht. Mijn bezoek aan Bado was bijzonder prettig: hij is uitermate vriendelijk, weet waar hij over praat, windt nergens doekjes om en stelt zich eerlijk en open op. Ook de service achteraf was netjes en vriendelijk. De auto rijdt nog steeds als een trein. Ik raad dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Ede

30-05-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn hier goed geholpen: bij de afspraak voor de proefrit bleken de accu en de elektrische raambediening niet goed. Jammer, maar dat werd dus geen proefrit. Daarom is Bado een paar dagen later met de auto naar onze woonplaats Ede gereden en hebben we hem daar bekeken en erin gereden. Dat is wat ons betreft goede service!

We rijden nu anderhalve maand in onze Mazda 5 en zijn er na de eerste 5.000 kilometer erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Hoogland

11-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend goede service, vriendelijk, deskundig en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Ammerzoden

13-04-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag binnen 1 week een hele mooie auto gekocht bij Bado na goede adviezen en meerdere proefritten. Ze nemen alle tijd voor al je vragen en ze zijn open en eerlijk. Dat bevalt ons wel ! Goede service! Zeer aan te bevelen door ons uit Ammerzoden.


Ja, ik beveel dit aan