Beoordelingen Autobedrijf Bado

9,2
77 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 77 beoordelingen

Kevin uit Amsterdam

24-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Bado is echt een Top bedrijf! We hebben hier een tweedehands auto gekocht. Na twee weken kwamen we er achter dat er iets met de elektra niet oke was, na telefonisch contact zijn we langs geweest en hij heeft het gratis opgelost ook al viel dit buiten de garantie inclusief vervangend vervoer!


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Schaijk

08-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vorige maand hier mijn auto gekocht, vorige week had ik de eigenaar gebeld ik hoorde iets aan mijn auto. Gisteren mijn auto gebracht vandaag werd ik gebeld dat mijn auto klaar was. De eigenaar heeft de kosten voor de reparatie helemaal betaald terwijl dit niet onder de garantie valt!!! Daarom bedankt voor de goede service echt super!!


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Budel

03-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeker goede ervaring
We hadden een onderdeel van de auto stuk , we belden met Bado en de dag daarna was het al geregeld
Helemaal super


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Helmond

24-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een Nissan Micra gekocht die bij autobedrijf Bado ingeruild was.

We werden geholpen door een eerlijke, rustige verkoper die de tijd voor ons nam en ons zeer netjes en met respect behandelde. Dit hebben we in onze zoektocht naar een auto wel anders gezien. Alles werd duidelijk uitgelegd en we kregen de mogelijkheid de auto op de brug te bekijken.

Na een proefrit met de auto besloten we tot de aankoop over te gaan.

Terwijl wij rustig konden genieten van een glaasje water regelde de verkoper alles van A tot Z. Inclusief de inruil van onze vorige auto zodat we meteen met onze nieuwe Micra weg konden.

Al met al zijn wij erg tevreden over de manier van handelen en weten wij zeker dat wij voor onze volgende auto ook weer terugkomen bij dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Elena uit Delft

20-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Autotrack was ik afgelopen januari op zoek naar een MX5 met bouwjaar rond 2003. Bij Autobedrijf Bado vond ik precies de auto die ik zocht. Mijn bezoek aan Bado was bijzonder prettig: hij is uitermate vriendelijk, weet waar hij over praat, windt nergens doekjes om en stelt zich eerlijk en open op. Ook de service achteraf was netjes en vriendelijk. De auto rijdt nog steeds als een trein. Ik raad dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Ede

30-05-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn hier goed geholpen: bij de afspraak voor de proefrit bleken de accu en de elektrische raambediening niet goed. Jammer, maar dat werd dus geen proefrit. Daarom is Bado een paar dagen later met de auto naar onze woonplaats Ede gereden en hebben we hem daar bekeken en erin gereden. Dat is wat ons betreft goede service!

We rijden nu anderhalve maand in onze Mazda 5 en zijn er na de eerste 5.000 kilometer erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Hoogland

11-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend goede service, vriendelijk, deskundig en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Ammerzoden

13-04-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag binnen 1 week een hele mooie auto gekocht bij Bado na goede adviezen en meerdere proefritten. Ze nemen alle tijd voor al je vragen en ze zijn open en eerlijk. Dat bevalt ons wel ! Goede service! Zeer aan te bevelen door ons uit Ammerzoden.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Geldrop

12-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een Passat nu uitgekomen bij autobedrijf bado.
Ik heb de klanttevredenheid gelezen en ben er naar toe gegaan.
Nou niets is minder waar.super hard werkende mensen en ontzetten vriendelijk de eigenaar en zijn vrouw zetten zich voor geen 100 maar 200% in voor hun bedrijf.
Zijn eerlijk en regelen voor je van a tot z
Ik heb een financiering laten regelen en ook dat heeft hij super gedaan houd constant contact met je en zegt precies hoe het te werk gaat.
Echt een super bedrijf.
Ik zal zeker mijn vrienden dat aan bevelen ook gaat hij voor mij bedrijf een auto zoeken.
Super


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Soest

17-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijke,persoonlijke bejegening. Uitgebreide proefrit kunnen maken. Verkoop van occasions in topconditie. In rap tempo Golf ingeruild en Golf van bedrijf teruggekocht. Soms even wachttijd vanwege het vele werk wat een enthousiast jong stel die de zaak recent zijn begonnen, verzet; dat wordt echter goedgemaakt met een goede bak koffie. Auto kon meegenomen worden; betalen kon een dagje later, vertrouwenskwestie, mooi...


Ja, ik beveel dit aan