Beoordelingen Autobedrijf Bado

9,2
90 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
61 t/m 70 van 90 beoordelingen

Fred uit Hedel

25-08-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij vinden ze heel vriendelijk en goed in de omgang.
een nette en eerlijke autohandel.

gewoon een mooi bedrijf

groeten uit Hedel


Ja, ik beveel dit aan

José uit Rosmalen

14-08-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een hartelijke ontvangst met een luisterend oor. Er wordt ruim voldoende tijd voor je gemaakt. Duidelijke adviezen meegekregen alsook handige tips. Zeker de moeite waard om ook hier te informeren en rond te kijken. Er is een ruim aanbod in verschillende prijsklasse.


Ja, ik beveel dit aan

morrison uit reuver

13-06-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: op 12-6-2014 heb ik bij het autobedrijf BADO een Ford Focus 1.8 2009 gekocht!!
ik kwam aan bij het autobedrijf en me eerste indruk was meteen ziet er allemaal goed uit eenmaal binnen gekomen werden wij goed ontvangen en gingen we naar de auto kijken waarvoor wij een afspraak hadden gemaakt. de Ford Focus zag er perfect uit er was niks mis mee had heel veel opties voor een goed prijs ook heb ik mijn vw polo in kunnen ruilen ook dit is goed gegaan in overleg en wij waren tevreden met de uitkomst. we mochten een test rit maken zonder enkel probleem!! na terug komst werd on drinken aangeboden en gingen we rond de tafel zitten om over de prijs te spreken. ook dit ging allemaal heel er goed. ook konden ze alles goed uitleggen (want ben een leek op gebied van auto's) ik had er veel vertrouwen in. we hebben de auto gekocht zijn er heel blij mee. eerst volgende morgen wou ik naar het werk gaan. helaas starten de auto niet. hiervoor is de anwb moeten komen en hebben geconcludeerd dat de accu kapot was. dit heb ik gemeld bij het bedrijf. hij heb een nieuwe accu gekregen. dus het is een prima bedrijf!! ziet u hier een auto ik zeg doen. ze zijn heel klantvriendelijk en staan open voor je goed te helpen. ik ben tevreden en zal het mensen zeker aanraden

mvg

M.janssen


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Soerendonk

15-05-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over Autobedrijf Bado kan ik qua review vrij kort zijn: Klantvriendelijk, Eerlijk, Servicegericht en goede kwaliteit! Vrijdag avond een afspraak gemaakt voor een bezichtiging op zaterdag morgen. Zaterdag middag liep ik met een grote glimlach de zaak uit! Proefrit; geen probleem, neem rustig de tijd. Op- en aanmerkingen: Maken ze in orde voor aflevering,ze leveren de auto keurig af. Service: Geen probleem, heb je nog iets wat niet werkt neem even contact met ze op en voor een oplossing wordt gezorgd. Dat zijn bedrijven waar ik graag zaken mee doe! Autobedrijf Bado bedankt, ik ben (tenminste tot nu toe) zeer tevreden over de aankoop die ik bij jullie heb gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Velp

12-04-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn vandaag voor het eerst bij Bado geweest. We kregen rustig de tijd om rond te kijken en de auto die we op het oog hadden goed te bekijken, zonder dat er een verkoper ons meteen op de huid zat. Ook voor de proefrit kregen we voldoende tijd. Alles werd keurig geregistreerd en de voorwaarden van een proefrit en evt. koop werden uitgebreid toegelicht. Hierdoor hadden we een erg prettig gevoel bij dit bedrijf. Na wat gestoei over de prijs zijn we beiden tot een goed compromis gekomen.
Dit bedrijf is zeker een aanrader vanwege zijn goede service en de tijd die je krijgt. Bovendien wordt er geen druk op je gelegd om een auto te kopen.
Wie weet kopen we hier nog eens een auto!


Ja, ik beveel dit aan

Louise uit Zaltbommel

15-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: bij de aankoop van de auto werd er duidelijk uitleg gegeven en de klant vriendelijkheid was een succes. Hierdoor ben ik erg tevreden over mijn aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

ragini uit Ammerzoden

10-01-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben echt onwijs blij en zeer te vreden over de geboden service. GEEN WOORDEN VOOR DE KLANTVRIENDELIJKHEID. Auto bedrijf bado is zeer betrouw en helpt je met alles.ik raad echt iedereen aan om naar auto bedrijf badi tegaan. Niet twijfelen en gewoon doen. Dikke duim omhoog voor badoo.


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Bodegraven

23-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf, zeer behulpzaam en netjes verzorgd.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Ammerzoden

14-11-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijke mensen,goede service, echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Juup uit Rijsbergen

23-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij dit bedrijf een auto gekocht, zeer aardige mensen en eerlijk over de auto, ze staan open voor uw mening en proberen er samen met de klant uit te komen. Dit bedrijf is ook totaal niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan