Beoordelingen Autobedrijf Bado

9,2
79 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
61 t/m 70 van 79 beoordelingen

Ron uit Venlo

02-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Autobedrijf Bado een VW Golf V6 gekocht met complete onderhoudshistorie. De uitleg over de auto door de heer Bado was helder en duidelijk. De auto voldoet geheel aan de verwachtingen, geen enkel probleem met de auto gehad! Het viel me trouwens op dat de overige auto's in de showroom er heel mooi bij stonden. Ik kan Autobedrijf Bado aanraden als n betrouwbare garage!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Boxtel

28-09-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer, zeer tevreden over de geboden service en de klantvriendelijke omvang tijdens inruil/aankoop van mijn auto. Autobedrijf BADO is betrouwbaar en je krijgt daar een goed gevoel bij. Het is een aanrader voor iedereen die opzoek zijn op een betrouwbare occasions. Van mij verdient BADO een dikke duim.


Ja, ik beveel dit aan

joost uit alphen a/d rijn

27-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Loon op Zand

23-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn auto ca. 1000 km geleden gekocht en rijd nog prima. De eigenaar kwam vertrouwd over en wil zich niet als handelaar laten overkomen maar als autobedrijf met een goede service en lange termijn relatie. Zeer professioneel bedrijf, nette uitstraling, en als er wat is kun je hem altijd bellen.


Ja, ik beveel dit aan

chris uit haren

19-08-2013
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Viola uit Woerden

27-07-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garage, deskundig en zeer klantvriendelijk personeel, wij waren direkt overtuigd een betrouwbare occasion te kopen tegen een nette prijs. Het is duidelijk dat BADO garant staat voor kwaliteit, service en een goede garantie. Al onze vragen werden eerlijk beantwoord, hun voornaamste doel is een tevreden klant wat uit alles blijkt. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Rosmalen

03-06-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben er voor de 3e keer een auto gekocht, veel aanbod, een net autobedrijf waar je goed wordt geholpen, na een paar weken hadden we wat kleine puntjes die goed en netjes opgelost zijn.
Kortom ik zou iedereen aanraden om er een gebruikte auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Bergen op Zoom

26-11-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag jl. een Alfa Romeo 159 Stationwagon gekocht bij dit garagebedrijf dat geleid wordt door twee broers.
Je wordt vriendelijk, keurig, deskundig en zeer servicegericht te woord gestaan. Ze geven je ook alle ruimte om de desbetreffende auto nader te bekijken. Proefrit is geen punt, daarbij zijn ze ook nog eens bereid de auto voor je apart te houden voor een tweede bezichtiging.Voor mensen zoals wij, die weinig ervaring hebben met het aanschaffen van een tweedehands auto is dit bedrijf een verademing en een echte aanrader.
Chapeau heren, ga zo door met jullie manier van auto's verkopen.
Ik zal dit adres zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Driebergen

02-11-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Bado heeft ons prima geadviseerd met de aankoop van onze auto. Het is duidelijk dat Bado verstand van de auto's heeft. Bado is geen ' snelle verkoper' met te mooie praatjes. Hij is zorgzaam voor zijn auto's en showroom.


Ja, ik beveel dit aan

christine uit voorburg

10-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan