Beoordelingen Autobedrijf Bado

9,2
87 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
61 t/m 70 van 87 beoordelingen

Dirk uit Soerendonk

15-05-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over Autobedrijf Bado kan ik qua review vrij kort zijn: Klantvriendelijk, Eerlijk, Servicegericht en goede kwaliteit! Vrijdag avond een afspraak gemaakt voor een bezichtiging op zaterdag morgen. Zaterdag middag liep ik met een grote glimlach de zaak uit! Proefrit; geen probleem, neem rustig de tijd. Op- en aanmerkingen: Maken ze in orde voor aflevering,ze leveren de auto keurig af. Service: Geen probleem, heb je nog iets wat niet werkt neem even contact met ze op en voor een oplossing wordt gezorgd. Dat zijn bedrijven waar ik graag zaken mee doe! Autobedrijf Bado bedankt, ik ben (tenminste tot nu toe) zeer tevreden over de aankoop die ik bij jullie heb gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Velp

12-04-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn vandaag voor het eerst bij Bado geweest. We kregen rustig de tijd om rond te kijken en de auto die we op het oog hadden goed te bekijken, zonder dat er een verkoper ons meteen op de huid zat. Ook voor de proefrit kregen we voldoende tijd. Alles werd keurig geregistreerd en de voorwaarden van een proefrit en evt. koop werden uitgebreid toegelicht. Hierdoor hadden we een erg prettig gevoel bij dit bedrijf. Na wat gestoei over de prijs zijn we beiden tot een goed compromis gekomen.
Dit bedrijf is zeker een aanrader vanwege zijn goede service en de tijd die je krijgt. Bovendien wordt er geen druk op je gelegd om een auto te kopen.
Wie weet kopen we hier nog eens een auto!


Ja, ik beveel dit aan

Louise uit Zaltbommel

15-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: bij de aankoop van de auto werd er duidelijk uitleg gegeven en de klant vriendelijkheid was een succes. Hierdoor ben ik erg tevreden over mijn aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

ragini uit Ammerzoden

10-01-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben echt onwijs blij en zeer te vreden over de geboden service. GEEN WOORDEN VOOR DE KLANTVRIENDELIJKHEID. Auto bedrijf bado is zeer betrouw en helpt je met alles.ik raad echt iedereen aan om naar auto bedrijf badi tegaan. Niet twijfelen en gewoon doen. Dikke duim omhoog voor badoo.


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Bodegraven

23-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf, zeer behulpzaam en netjes verzorgd.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Ammerzoden

14-11-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijke mensen,goede service, echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Juup uit Rijsbergen

23-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij dit bedrijf een auto gekocht, zeer aardige mensen en eerlijk over de auto, ze staan open voor uw mening en proberen er samen met de klant uit te komen. Dit bedrijf is ook totaal niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-10-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Venlo

02-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Autobedrijf Bado een VW Golf V6 gekocht met complete onderhoudshistorie. De uitleg over de auto door de heer Bado was helder en duidelijk. De auto voldoet geheel aan de verwachtingen, geen enkel probleem met de auto gehad! Het viel me trouwens op dat de overige auto's in de showroom er heel mooi bij stonden. Ik kan Autobedrijf Bado aanraden als n betrouwbare garage!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Boxtel

28-09-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer, zeer tevreden over de geboden service en de klantvriendelijke omvang tijdens inruil/aankoop van mijn auto. Autobedrijf BADO is betrouwbaar en je krijgt daar een goed gevoel bij. Het is een aanrader voor iedereen die opzoek zijn op een betrouwbare occasions. Van mij verdient BADO een dikke duim.


Ja, ik beveel dit aan