Beoordelingen Autobedrijf Bado

9,2
79 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
71 t/m 79 van 79 beoordelingen

Anoniem

08-10-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ruth uit Amsterdam

08-08-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Florian uit Zeewolde

05-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, klantvriendelijk. Bij Autobedrijf Bado zou ik zeker nog een keer een auto kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Arnhem

27-07-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag auto opgehaald.
Netjes alles volgens afspraak uitgevoerd, prima service.
Zeker een aanrader om eens te gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Dorina uit Heelsum

03-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel correcte bedrijf,alles goed uitleggen,gastvrij,de tijd nemen om met jou te praten,veel mogelijkeden aanbieden.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Doesburg

22-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf waarin de klant centraal staat. Beide heren nemen alle tijd voor de voor je, zelfs terwijl er andere klanten staan te wachten. De vragen over de verschillende garantie mogelijkheden werden in alle rust beantwoord. Ik raad iedereen aan om een bezoek te brengen aan dit autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Best

12-02-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de geboden service en de manier van omgang tijdens de koop van onze auto bij autobedrijf bado. Vriendelijke ontvangst en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

andre uit boxtel

05-02-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto bedrijf Badu geef jouw een goed gevoel,zijn heel klant vriendelijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Micha uit Waalwijk

02-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto's voor een goede prijs. De service is erg goed en alle informatie over de auto's is aanwezig. De eigenaar is een aardige en eerlijke man dus een aanrader om te gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan