Beoordelingen Autobedrijf Bart Ebben

8,7
946 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
921 t/m 930 van 946 beoordelingen

Geert uit Groesbeek

27-12-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Malden

22-12-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima service wordt direct geholpen kwaliteit is ook prima
je kunt ook voor een 2e hands onderdeel kiezen indien voorradig en mogelijk is.
dat drukt de prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Huizen

17-12-2011
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede ervaring. Het beste bedrijf wat betreft onderdelen. Het komt ook niet vaak voor dat je op een zaterdag voor een reparatie langs kunt komen. Zaterdag 17-12 langs geweest voor een ruitenvloeistoftank en er gelijk onder laten zetten. Was nog goedkoper uit dan de prognose. Dat ik uit Huizen (NH) hier helemaal naar toe rijdt zegt eigenlijk al genoeg!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Wijchen

16-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom hier al wat jaren 2 gebruikte auto's gekocht en reden perfect.Laat al mijn onderhoud hier doen en alles word zeer vakkundig gemaakt.iedereen is altijd in voor een geintje!.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Nijmegen

13-12-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd naar tevredenhied geholpen. Denken mee, zijn flexibel en ik kan er altijd terecht. Computer resetten of toch nog iets niet goed? geen probleem, pak een kop koffie en het wordt geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Heemstede

10-12-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Nijmegen

09-12-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Iedereen in mijn familie is al client bij jullie, vandaar dat ik ook mijn auto (ook al is het een vw) bij jullie laat keuren voor de APK en de Grote en Kleinebeurt laat doen.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolette uit Gassel

08-12-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben heel tevreden over jullie bedrijf. Prijs kwaliteit weet ik niet, kan ik niet vergelijken.Deskundigheid ga ik van uit, ik heb de ballen verstand van auto's kan ik dus niet over meepraten.
Sjoerd aan de telefoon is altijd gezellig, afspraak wordt altijd correct gemaakt, wilco haalt de auto op en brengt hem ook weer thuis, nu als dat geen service is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Mook

07-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De prijsafspraken op de offertes komen overeen met het bedrag op de uiteindelijke factuur. Als er tijdens een reparatie andere mankementen aan het licht komen wordt er contact gezocht en overlegd of het een en ander vervangen moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Sint/Oedenrode

06-12-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan