Beoordelingen Autobedrijf Bart Ebben

8,7
960 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
931 t/m 940 van 960 beoordelingen

Wim uit Beuningen

03-01-2012
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Problemen met verlichting. Ik kon direct langskomen en op de reparatie wachten. Dus snel en goed afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

ron uit mook

03-01-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

els uit Malden

30-12-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerste keer bij Bart Ebben geweest. Vooraf gebeld. In de loop van de ochtend naar de garage voor een nieuwe accu. Ik werd direct geholpen
en stond na een half uurtje weer buiten. Nette kennismaking.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Lent

28-12-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tot nu toe positieve ervaring. (Moet dat startmotertje dat er vandaag is ingezet het natuurlijk wel blijven doen!)


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Groesbeek

27-12-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Malden

22-12-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima service wordt direct geholpen kwaliteit is ook prima
je kunt ook voor een 2e hands onderdeel kiezen indien voorradig en mogelijk is.
dat drukt de prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Huizen

17-12-2011
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede ervaring. Het beste bedrijf wat betreft onderdelen. Het komt ook niet vaak voor dat je op een zaterdag voor een reparatie langs kunt komen. Zaterdag 17-12 langs geweest voor een ruitenvloeistoftank en er gelijk onder laten zetten. Was nog goedkoper uit dan de prognose. Dat ik uit Huizen (NH) hier helemaal naar toe rijdt zegt eigenlijk al genoeg!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Wijchen

16-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom hier al wat jaren 2 gebruikte auto's gekocht en reden perfect.Laat al mijn onderhoud hier doen en alles word zeer vakkundig gemaakt.iedereen is altijd in voor een geintje!.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Nijmegen

13-12-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd naar tevredenhied geholpen. Denken mee, zijn flexibel en ik kan er altijd terecht. Computer resetten of toch nog iets niet goed? geen probleem, pak een kop koffie en het wordt geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Heemstede

10-12-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan