Beoordelingen Autobedrijf Bart Ebben

8,7
960 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
941 t/m 950 van 960 beoordelingen

Evelien uit Nijmegen

09-12-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Iedereen in mijn familie is al client bij jullie, vandaar dat ik ook mijn auto (ook al is het een vw) bij jullie laat keuren voor de APK en de Grote en Kleinebeurt laat doen.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolette uit Gassel

08-12-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben heel tevreden over jullie bedrijf. Prijs kwaliteit weet ik niet, kan ik niet vergelijken.Deskundigheid ga ik van uit, ik heb de ballen verstand van auto's kan ik dus niet over meepraten.
Sjoerd aan de telefoon is altijd gezellig, afspraak wordt altijd correct gemaakt, wilco haalt de auto op en brengt hem ook weer thuis, nu als dat geen service is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Mook

07-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De prijsafspraken op de offertes komen overeen met het bedrag op de uiteindelijke factuur. Als er tijdens een reparatie andere mankementen aan het licht komen wordt er contact gezocht en overlegd of het een en ander vervangen moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Sint/Oedenrode

06-12-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Oss

04-12-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijn de auto weer winterklaar, winterbanden er weer op, laat maar komen die sneeuw!


Ja, ik beveel dit aan

J.H.A. uit Malden

03-12-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt snel geholpen ook zonder afspraak,en correct.


Ja, ik beveel dit aan

marion uit berg en dal

01-12-2011
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima service


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Nijmegen

30-11-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel.
Men luistert goed en probeert zo goed en goedkoop mogelijk een oplossing voor de problemen te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Nijmegen

29-11-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed bedrijf. Werkt echt vanuit de klant en probeert ook een kosteffectieve oplossing te vinden. De eerste garage waarvan ik niet het gevoel heb dat je wordt getild bij de apk.


Ja, ik beveel dit aan

mireille uit Nijmegen

27-11-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bart Ebben is deskundig en klantvriendelijk.
Een positieve ervaring die ik hier nog wil vermelden was dat toen er een onderdeel stuk was gegaan wat door de leverancier niet werd vergoed Bart Ebben de kosten op zich hebben genomen. Ik ben dan als klant zeer tevreden over Bart Ebben Malden.


Ja, ik beveel dit aan