Beoordelingen Autobedrijf Bas Antema

9,0
306 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 306 beoordelingen

Wendy uit Veendam

09-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd klantvriendelijk en laagdrempelig in contact. Geeft een welkom en vertrouwd gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Meeden

09-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Wildervank

02-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede ervaringen!


Ja, ik beveel dit aan

Bennie uit Wildervank

28-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en vakkundig service, ook als je geen afspraak hebt helpen ze je gelijk als ze kunnen...


Ja, ik beveel dit aan

Ine uit Wildervank

10-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel blij met mijn citroën C3 van Bas Antema gekocht . Fijne auto. Vriendelijke en behulpzame mensen! Voelt goed.


Ja, ik beveel dit aan

Melissa uit Wildervank

15-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk, netjes en gastvrij.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Wildervank

14-11-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanochtend zonder afspraak naar autobedrijf omdat lampjes op het dashboard bleven branden. Kon de auto direct laten staan voor controle. Later op de ochtend werd ik gebeld dat de auto weer klaar was en wat er aan de hand was geweest. Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alles was goed.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Veendam

10-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Leeuwarden

16-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor tweede keer onderhoud in de garantie periode . Leenauto mee en monteur brengt hem halverwege om zo mij tegemoet te komen .
Goede service !!


Ja, ik beveel dit aan