Beoordelingen Autobedrijf BCM

9,0
102 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

Gerwin uit Tolbert

08-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie service, top!


Ja, ik beveel dit aan

manuel uit Nieuwe pekela

01-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: top bij binnen komst gelijk en warm ontvangst als je wat vraagt bv via mail krijg je snel reactie. hij is eerlijk en zegt hoe het er voor staat dat wardeer ik enorm. alles word daar geregeld je hoeft niet eerst naar postkantoor nee kan allemaal.super klant vriendelijk behulpzaam en grappig. hier wil ik wel vaker zaken doen. top dat hij ons op oudjaars dag/avond nog wilde helpen veel bedrijven zijn dan op tijd al dicht dat noem ik nu service.... top super bedankt

Mvg manuel en didian sietsema


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Musselkanaal

22-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service,
In overleg is er veel mogelijk.
En goede afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

m.h. uit stadskanaal

15-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een zeer goed en eerlijk bedrijf de auto is keurig en rijd goed ik ben er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

sander uit valthermond

12-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bill uit Assen

07-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hadden daar een leuke betaalbare auto gevonden.
Auto opgehaald na ongeveer 20km rijden kreeg ik een storing dit is opgelost op een zeer nette manier waar mijn vrouw en ik erg over te spreken zijn.
BCM is niet een handelaartje wat na verloop geen thuis meer geeft!!


Ja, ik beveel dit aan

Sijchien uit Assen

04-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben heel erg tevreden heel erg klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Mussel

01-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met BCM heb ik op een erg prettige en ongedwongen manier een auto gekocht. Het was weliswaar een goedkoop bakkie, maar de verkoper was erg eerlijk over de (kleine) gebreken die de wagen vertoonde.
Het is altijd afwachten hoe de auto zich op lange termijn houdt maar heb zeker niet het idee dat ik een kat in de zak heb gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan

22-11-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring vanaf opening van BCM tot heden.
Auto's zijn eerlijk en je koopt ze zoals ze zijn.
Kritiekpuntje is vaak dat er geen enkele historie bekend is en vaak torenhoge kilometerstanden waardoor van onze kant geen ingteresse is voor bepaalde auto's.
Verder geeft eigenaar toe zelf niet alle technische kennis in huis te hebben voor deskundige antwoorden.
Bedrijf geeft een zeer laagdrempelige indruk.
Wel is het allemaal wat commerciƫler geworden en weinig marges.
Verder dik in orde !


Ja, ik beveel dit aan

alfred uit westerlee

22-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan