Beoordelingen Autobedrijf BCM

9,0
110 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 110 beoordelingen

Melissa uit Stadskanaal

17-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

M

27-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke service , goeie prijs verhouding , alles snel en netjes geregeld , voor mij aanbeveling voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Hoogersmilde

25-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een net ontvangst. Prima service. Weet wat hij verkoopt.


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Veendam

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht en voor een goede prijs. Toen we iets stuk hadden werd het voor een schappelijke prijs gerepareerd. Heel tevreden. Auto rijdt goed.


Ja, ik beveel dit aan

Charles en Ingrid uit sappemeer

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bedrijf komt betrouwbaar over mede door de vriendelijke eigenaar en de eerlijke auto's die er staan die tevens scherp geprijsd zijn.
We zouden het bedrijf zeker bij mensen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Stadskanaal

28-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit amberreints@gmail.com

25-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen, zeer scherp geprijsde auto gekocht. Geen onzin praat, gewoon eerlijk en open over de auto. Top 👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Jenny uit Erm

10-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring,zeer klantvriendelijk,goede auto's voor een mooie prijs.Zal er zeker nog eens langs gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Gerwin uit Tolbert

08-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie service, top!


Ja, ik beveel dit aan

manuel uit Nieuwe pekela

01-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: top bij binnen komst gelijk en warm ontvangst als je wat vraagt bv via mail krijg je snel reactie. hij is eerlijk en zegt hoe het er voor staat dat wardeer ik enorm. alles word daar geregeld je hoeft niet eerst naar postkantoor nee kan allemaal.super klant vriendelijk behulpzaam en grappig. hier wil ik wel vaker zaken doen. top dat hij ons op oudjaars dag/avond nog wilde helpen veel bedrijven zijn dan op tijd al dicht dat noem ik nu service.... top super bedankt

Mvg manuel en didian sietsema


Ja, ik beveel dit aan