Beoordelingen Autobedrijf BCM

9,0
134 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 134 beoordelingen

Erica uit Hoogezand

08-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste auto heb ik bij BCM gekocht en heb veel plezier gehad van deze auto. Nu ben ik weer bij BCM geweest om een jongere auto aan te schaffen. Dan moet je de nodige dingen doen....onder de motorkap kijken....proefrit maken enz. Ik vond het niet nodig. Betrouwbare garage waar ik voortaan altijd mijn auto zal kopen. Top garage!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Opende

06-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

c uit holten

31-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Claudia uit Delfzijl

14-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn vriendelijk geholpen. Gemoedelijke sfeer en geeft goed de ruimte om de auto rustig te bekijken. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een plezierige manier te woord gestaan.Niet opdringerig,rustig en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Westerbork

17-06-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto van 10 jaar gekocht. Prima auto voor goede prijs/kwaliteit verhouding. Wel duidelijke afspraken maken van te voren. Deze worden goed nagekomen. De airco is voor aflevering nog gemaakt. Ook de distributieriem vervangen. Kon niet alleen in de auto een proefrit maken. Zijn ook geen snelwegen in de buurt om hoge snelheid te maken. Bleek later dat alle wielen uit gebalanceerd moesten worden. Trillen van het stuur merkte we pas boven 100km/h.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Musselkanaaal

11-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vorige week hier een mooie auto gekocht, er was een klein probleempje en dat werd heel snel keurig opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Christa uit Gieterveen

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dik tevreden met onze nieuwe aankoop vandaag een NISSAN NOTE een mooie goede auto voor een betaalbare nette prijs.
Van binnen en buiten zeer netjes loopt als een zonnetje.
Goede service vriendelijke man die niets opdringt betrouwbaar verdiend echt een goede aanbeveling.
Erg blij met onze auto.
Dank !
Erwin en Christa


Ja, ik beveel dit aan

Jannemiek uit Emmen

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke betrouwbare auto's voor een leuke eerlijke prijs.
Eigenaar ook zeer vriendelijk en heeft me fijn geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Gasselternijveen

01-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede service, luisterd goed naar de wensen van de klant. Veel mogelijk en scherpe prijzen!


Ja, ik beveel dit aan