Beoordelingen Autobedrijf Bergsma Joure

8,8
24 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Anna uit Schildwolde

23-01-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 16-1-2018 een auto gekocht.wilde zelf geen garantie.Maar dag later brande er een lampje.Mijn auto werd opgehaald,een leenauto van ze terug.Auto was klaar en weer terug gebracht.wat een service.ze moesten er wel ff 320 km voor rijden.Daarom een auto van GARAGE BERGSMA UIT JOURE


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Oldeberkoop

22-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Had een auto gekocht zonder extra garantie en zoals duidelijk besproken, je koopt hem zoals hij er staat.
Achteraf was het een maandagproductie, er gingen veel onvoorziene zaken stuk en verder onverklaarbare mankementen in het automanagementsysteem.
In goed overleg met Bergsma de auto verkocht aan een grote landelijke inkoper, iets bijbetaald en voor een zeer nette prijs nu een betrouwbare auto naast de deur.
Ze hebben de auto ook nog even nagelopen!

Ben bij Bergsma goed behandeld, ook tijdens mankementen met de maandagauto.
Kon er altijd snel terecht en ze hebben zelfs de auto een keer opgehaald terwijl ik behoorlijk ver van Joure woon.
Bij Bergsma kan je gerust een auto kopen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Veenendaal

14-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2017 een Opel Astra1.7 diesel gekocht van 2012 , nette auto met boekje er bij .
Interieur / exterieur keurig netjes .
Na een korte onderhandeling waren we het snel eens , correcte eigenaar , transparant en klantvriendelijk .
Heb nog geen dag spijt gehad en ben erg tevreden .
Niet voor niks naar Friesland gereden !!
Agterberg Veenendaal


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Balk

30-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eerko uit Groningen

30-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie bedrijf. Niet groot en met een dorps karakter.
Goede deal en lekkere koffie.
Recht door zee en we waren er dan ook snel uit met de onderhandelingen.


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Hoogeveen

24-12-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Joure

23-12-2017
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Jan uit Drunen

20-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Goede prijs/kwaliteit verhouding voor aanschaf gebuikte leaseauto. Deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

Ankie uit Kilder

20-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan