Beoordelingen Autobedrijf Bergsma Joure

8,5
49 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

Harry uit Genemuiden

23-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus 2018 een Ford Fiesta uit 2013 gekocht bij Autobedrijf Bergsma Joure. Inmiddels heb ik er bijna 20.000 kilometer mee gereden. Niets op aan te merken, geen enkel probleem gehad. De auto rijdt prima. Zeer tevreden met deze aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit St. Agatha

19-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ofschoon Joure 180km van onze woonplaats is verwijderd hebben wij daar toch een auto gekocht. De reden was natuurlijk de prijs, maar vooral ook het eerste vertrouwenwekkende contact. Tijdens het op locatie kopen van de auto werd dit nog meer bevestigd! Er bleek na de koop een probleem te zijn met het navigatiesysteem. Er werd op afstand (door Edwin) veel moeite gedaan om de zaak op te lossen...en met een positief resultaat! Kortom: daar kan men met een gerust hart naartoe rijden om een auto aan te schaffen!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Veenendaal

05-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1,5 jaar geleden hier een Opel Astra Sports Tourer 1,7 Diesel gekocht .
Keurig behandeld en keurig gehandeld , no nonsense mensen , 150 km gereden vanuit het midden des lands .
En niet voor niets , inmiddels 65000 km probleemloze km 's er op zitten .
Dikke pluim voor Bergsma !


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Drachten

18-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Amersfoort

18-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laagdrempelig, snel, vakkundig en goed geprijsd!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Leens

14-02-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard

12-02-2019
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nog nooit zo belazerd als bij deze garage. Prijsopgave klopt van geen kant, 200 euro duurder zonder overleg. Smoesjes en praatjes, lulverhaaltjes van deze mensen. OPLICHTERS! Al 30 jaren lang bij verschillende garages gezeten, nog nooit zo bedonderd als hier. Wat een leugenaars en oplichters!1


Michel uit Almere

05-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst en sympathiek bedrijf waar vader en zoon werkzaam zijn. Ik heb een heel positieve indruk gekregen van autobedrijf Bergsma. Zij zijn beslist de positieve uitzondering in de occasionhandel en hebben een duidelijk en eerlijk verhaal zonder bla-bla. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jan

21-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk zaken doen bij nuchter Fries bedrijf. Heldere communicatie. Na een proefrit was de deal dan ook snel rond. Uitstekende koffie !


Ja, ik beveel dit aan

cor

04-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: start begint met website en geprikkeld worden door de juiste auto voor de juiste prijs. Dan de persoonlijke ontvangst en deskundige informatie. klopt dat allemaal en is de koffie ook perfect dan kan het tot zaken doen komen. Dat was het geval bij mij en daarom rij ik sinds een paar uur in een andere auto. En nu mag de auto het waar gaan maken met wat over hem verteld is.


Ja, ik beveel dit aan