Beoordelingen Autobedrijf Bergsma Joure

8,6
42 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Michel uit Almere

05-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst en sympathiek bedrijf waar vader en zoon werkzaam zijn. Ik heb een heel positieve indruk gekregen van autobedrijf Bergsma. Zij zijn beslist de positieve uitzondering in de occasionhandel en hebben een duidelijk en eerlijk verhaal zonder bla-bla. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jan

21-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk zaken doen bij nuchter Fries bedrijf. Heldere communicatie. Na een proefrit was de deal dan ook snel rond. Uitstekende koffie !


Ja, ik beveel dit aan

cor

04-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: start begint met website en geprikkeld worden door de juiste auto voor de juiste prijs. Dan de persoonlijke ontvangst en deskundige informatie. klopt dat allemaal en is de koffie ook perfect dan kan het tot zaken doen komen. Dat was het geval bij mij en daarom rij ik sinds een paar uur in een andere auto. En nu mag de auto het waar gaan maken met wat over hem verteld is.


Ja, ik beveel dit aan

PJ uit Drachten

15-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No-nonsense garage zonder gladde verkooppraatjes!

Je krijgt rustig de tijd om de auto te bekijken, zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Wij kregen de mogelijkheid om de auto mee te nemen voor een fatsoenlijke proefrit, en bij een garage van een kennis op de brug te zetten, en na te laten kijken.
Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en er is zeker ruimte voor onderhandeling. Een eerlijke inruilwaarde voor onze auto gekregen, en de nieuwe (gebruikte) auto werd geleverd met nieuwe distributieriem/waterpomp, nieuwe apk en kleine onderhoudsbeurt.

Autobedrijf Bergsma Joure heeft naar mijn mening niks te verbergen en komt over als een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Joure

14-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-03-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

rene uit Emmen

13-03-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: perfect, prima medewerkers en altijd een oplossing voor problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Leeuwarden

11-03-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Igor uit Uitgeest

09-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service of het nou om het kopen van een auto gaat of voor het onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan