Beoordelingen Autobedrijf Bert de Vries

9,2
30 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

peter van den uit Berkel en Rodenrijs

17-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: sept 2017 bij toeval Peugeot cc cabrio gekocht bij Bert de Vries.
zelfs na sluitingstijd op Zaterdag,hebben wij de auto kunnen bezichtigen.
Na een proefrit gemaakt te hebben, een bakje koffie gekregen en een fijn gesprek.met een goed gevoel naar huis keerde, een cabrio rijker.
Bert de vries is een betrouwbaar adres met een uitstekende service. We hebben al aardig wat kilometers kunnen maken. en zijn ontzettend blij, dat we bij Bert de Vries terecht zijn gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Tineke uit Brakel

11-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service en goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Brakel

05-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vakkundig, service gericht, effectief met goede uitleg en geïnteresseerd of de reparatie naar wens is verlopen. Dat is nog eens klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Lindy

15-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ze staan altijd voor je klaar, helpen je erg goed en denken met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Roosendaal

09-08-2017
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in Juni een occasion van 1 jaar oud gekocht bij Bert de Vries. De auto rijd prima en hij ziet er op het eerste oog zeer goed uit. Na een paar weken in mijn bezit te zijn was de verbinding bij de rechtse voorbumper los. Afspraak gemaakt om te repareren, 140km op en neer gereden en thuis aangekomen was het weer los. Omdat Bert de Vries geen officiele Opel dealer is heb ik de auto een eerste beurt moeten laten geven bij een Opel dealer. Ik heb daar gevraagd of ze de voorbumper ook vast wilden zetten. Zij zagen dat er een klip ontbrak en dat de voorbumper gedemonteerd moet worden, kosten €100,-. Ook zagen zij dat er bevestigingsmateriaal ontbrak aan de onderzijde aan de achterkant. Na verdere inspectie bleek dat de auto overgespoten is. (sporen van afplakken) De auto is dus gestript wat verklaard het ontbreken van bevestigingsklips hier en daar. Mijnheer de Vries wist wel degelijk als expert dat deze auto schade heeft gehad en is overgespoten maar is hier niet eerlijk over geweest omdat dat natuurlijk meeteld in de verkoopprijs. Ik heb mijn onvrede kenbaar gemaakt aan mijnheer de Vries maar heb niets meer van hem vernomen. Dus goede service en persoonlijk contact valt erg tegen.


John uit Andel

28-02-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met ruim 20 jaar aan garage bezoeken en gewoon af en toe ff aanrijden en ff in de showroom spieken en een bakske koffie, ben ik zeer tevreden over eigenlijk alles, repareren, kopen,service, informatie, banden opslag en wisselen. Ik zeg ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Veen

24-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed en eerlijk advies over de gebruikte auto die ik heb aan gekocht zeker een aanrader .


Ja, ik beveel dit aan