Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,8
277 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 277 beoordelingen

Lise uit Budel Dorplein

13-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een alfa mito en zijn ondanks de afstand van ruim 125 km uitgekomen bij Bert Hardeman in Veenendaal uitgekomen. Ontvangst was prettig en we hebben daar een mooie mito gekocht.
Daar de afstand groot is en service daardoor moeiljk hebben we er geen garantiepakket bijgekocht.
Later bleek dat er toch enkele reparaties nodig waren die door Bert Hardeman zonder extra kosten zijn opgelost. Een leenauto werd gratis ter beschikking gesteld.
Wij vinden dit een uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

arie uit Nieuwegien

10-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Benny uit Woerden

09-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij hun een Renault Kangoo aangeschaft net nog voor sluitingstijd maar ze zijn heel klantvriendelijk dat ze voor mij nog open bleef top garage


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Heelsum

22-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben nu al de 3e auto van dit bedrijf, en ook onze kinderen hebben al weer hun eerste en eentje zelfs tweede auto hier gekocht. Ook de buren hebben hier voor de tweede keer een auto gekocht. Allemaal tot volle tevredenheid. Eén keer een uitstapje gemaakt naar een ander, en daar heel veel spijt van gehad. Snel weer terug dus.


Ja, ik beveel dit aan

N

10-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam ondernemen.
Ook de auto is netjes gepoetst opgeleverd en zoals gewenst krasjes weggepoetst.
Ondanks de afstand (170kmx4) die ik heb moeten rijden, zou ik het zo weer doen!


Ja, ik beveel dit aan

willem uit renkum

26-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit MAARSSEN

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Alfa Romeo 159 opgehaald, en ben zeer content over de hele afwikkeling van de koop.
Heb verschillende garage's bezocht bij de zoektocht naar een goede en mooie Alfa Romeo 159, toen ik via marktplaats terecht kwam bij Bert Hardeman en ik een bezoek had gemaakt, wist ik het gelijk zeker, deze Alfa Romeo wordt het.
Dat had een aantal redenen, ik kreeg gelijk een heel vertrouwd gevoel bij dit bedrijf, in combinatie met het vriendelijke en enthousiaste personeel en de goede prijs, was het voor mij duidelijk dat ik niet verder hoefde te zoeken.
Verder vind ik het heel leuk dat Verkoper Maurits de Alfa Romeo passie uitstraalt , als een echte Alfisti.

Ben heel erg blij dat ik in mijn zoektocht naar een Alfa Romeo, bij Autobedrijf Bert Hardeman terecht ben gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Wageningen

18-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

johan uit Veenendaal

06-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en zeer klantvriendelijk ingesteld .


Ja, ik beveel dit aan

Ewald uit Arnhem

29-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Proefrit maken in 3 verschillende auto's was geen probleem. Vonden we als klant super. Enige minpunt was toen ik een paar dagen later kwam om de reserve sleutel van de inruilauto te brengen vond ik het aanwezige personeel zeer Mors en ongeïnteresseerd toen ik vragen had. Helaas.


Ja, ik beveel dit aan