Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,8
318 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 318 beoordelingen

Yvonne uit Ede

21-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

John uit Arnhem

20-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alvorens met Hardeman in zee te gaan uitgebreid de reviews bekeken en die waren dermate positief dat ik vanuit Arnhem ook besloot naar Veenendaal te rijden. Ik heb er geen spijt van en sluit me bij het overgrote deel van de reviews aan; vriendelijk, klantgericht, kundig en zonder enig probleem terug gegaan om iets te laten herstellen.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Veenendaal

23-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat wij een auto bij een andere garage hebben gevonden, heeft de garage de rest voor ons geregeld en de auto opgehaald en nagekeken. Een prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Veenendaal

19-04-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste indruk was goed,heb op een dag gekeken en gekocht ging allemaal snel kan dus eigenlijk niet veel over het bedrijf vertellen.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Ede

19-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn bedrijf hele aardige mensen en heel erg goed geholpen bij het kopen van een auto
Super goede service


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Stadskanaav

12-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben zeer tevreden over deze auto bedrijf reeds twee maal een gebruikte alfa Romeo gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Fritz uit Hoofddorp

05-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, vriendelijke bediening en een mooie auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Geleen

23-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was een aangename samenkomst om de citroen C4 Picasso grand te kunnen gaan zien, rijden en kopen.

Tijdens de proefrit ook nog genoten van historie van de omgeving.

Zakelijk is alles in goede aandacht afgehandeld.
Tot wellicht ziens, ondanks de afstand van 180 km.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit 's-Hertogenbosch

19-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn bij Autobedrijf Bert Hardeman terechtgekomen, omdat wij op zoek waren naar een Alfa Mito, welke er meerdere uitvoeringen op dat moment te koop stonden.
Gekozen voor een rode uitvoering met een lage kilometerstand. Fantastische auto. Ondanks zijn leeftijd van 6 jaar, zag deze auto eruit als nieuw. We hebben deze auto nu 5 maanden en zijn zeer tevreden hierover.
Een goede prijs kwaliteitsverhouding en een top service bij Autobedrijf Hardeman. Zei nemen alle tijd voor je en luisteren naar jou. Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

C uit Echt

05-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben het als erg prettig ervaren om hier onze auto te kopen en de andere in te ruilen, ondanks dat we een behoorlijk stuk hebben moeten rijden vanuit Limburg. Geen poespas of smeuïge verkooppraatjes maar gewoon een duidelijk verhaal met een eerlijke prijs.
Omdat we wisten welk soort auto en kleur we wilden kopen zijn we vooraf op internet al gaan zoeken en kwamen bij diverse auto’s in het land uit. Via de mail verliep het contact met Hardeman al meteen erg prettig. Snelle reacties op het mail verkeer en een duidelijk verhaal over wat we konden verwachten qua auto en prijs. We waren het dan ook al snel eens met elkaar. Het contact bij het autobedrijf verliep al net zo fijn. Gezellige en fijne sfeer met deskundige en eerlijke medewerkers die de klanten echt een welkom gevoel geven.


Ja, ik beveel dit aan