Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,7
222 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 222 beoordelingen

Ina uit Rhenen

29-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al ruim 10 jaar klant en hebben uitstekende ervaringen met autobedrijf Bert Hardeman. Al meerdere occasions hier aangeschaft en zeer tevreden over de gang van zaken. Altijd vriendelijke ontvangst, duidelijke en eerlijke informatie over reparaties en je betaalt ook nooit teveel. Wij verhuizen binnenkort naar 30 km verderop maar blijven gewoon klant, geen enkel probleem om voor zulke goede service een stukje te rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Anna

25-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn moeder komt hier ongeveer 10 jaar en ondanks een verhuizing keert ze nog altijd terug naar deze garage. Bij autoreparaties doen ze alleen wat echt nodig is zonder daarbij de veiligheid en kwaliteit van de auto uit het oog te verliezen. Haar tevredenheid over hun service maakte dat ik mijn auto hier kocht. Ik heb geen verstand van auto's en de dingen die erbij komen kijken. Ik ben door Hardeman en medewerkers ontzettend goed geïnformeerd over waar je op moet letten bij de aankoop van een auto. Ze denken met je mee, zowel qua autowensen als je portemonnee. Dit maakt dat ik dit deze garage zeker aanbeveel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-03-2017
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Qua kwaliteit niets te klagen. Heb een goede auto voor een nette prijs. Mankementen worden ook netjes verholpen. Eerste eigenaar is ook sociaal en servicegericht. Tweede eigenaar heeft echt nog veel te leren op gebied van klantenservice... Dat stootte verschillende keren tegen de borst. Zou hen daarom niet aanbevelen helaas.


Anoniem

24-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn bij drie bedrijven geweest voor een proefrit en aanschaf van een goede occasion. Alhoewel we bij Hardeman het minst kregen voor de inruil, hebben we toch hier een auto aan geschaft. Het was vriendelijk, eerlijk en zonder opdringerigheid, no nonsense dus. Voor ons erg belangrijk!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Rhenen

17-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een heel fijn en betrouwbaar bedrijf met een zeer prettige service. Inmiddels kom ik er al een aantal jaar voor het onderhoud en recent ook een nieuwe auto gekocht door middel van een zoekopdracht. Samenvattend; een prettig en betrouwbaar bedrijf met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding wat ik bij iedereen zou aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Sabina uit Veenendaal

15-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen nog maar goede ervaringen gehad met dit bedrijf. Vriendelijk personeel en zeer betrouwbaar en hulpvaardig. Top!


Ja, ik beveel dit aan

B uit Rhenen

11-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf wat zijn afspraken nakomt.


Ja, ik beveel dit aan

bianca uit veenendaal

08-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, servicegericht, goede auto voor een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Overberg

05-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en goed alles afgehandeld


Ja, ik beveel dit aan

Dimitrios uit Gorinchem

13-02-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan