Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,8
233 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 233 beoordelingen

Anoniem uit Veenendaal

28-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service. Fijne mensen. Kennen je en weten wat voor auto je hebt. Denken met je mee. Prima prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Veenendaal

25-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rhenen

25-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke sfeer. Goede mensen. Auto gekocht met schoonmoeder en is dik tevreden. Geen rare verkooptrucjes. Gewoon normaal en heldere taal. Aanbevolen! ++++


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Veenendaal

03-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima. Vertrouwenwekkend. Goede ervaring. Als er iets met de auto is, wordt het direct opgelost!! Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Veenendaal

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Capelle aan den IJssel

13-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne en goede auto gekocht, duidelijk advies gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Nijmegen

13-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk bedrijf en de juiste voorlichting naar de klant toe bij keuringen en reparaties vooraf.


Ja, ik beveel dit aan

Reijer uit Veenendaal

07-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een weer een auto gekocht. We zijn al ruim 15 jaar klant. We zijn erg tevreden over de deskundigheid, service en klantvriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

G.W. uit Twello

01-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gevonden op het internet. Heen gegaan om te kijken. Goede en nette ontvangst. Na proefrit tot aanschaf over gegaan. Alles kon ter plekke geregeld worden. PC werd beschikbaar gesteld om het financieel en de verzekering te regelen. Scheelde ons een extra rit van 1,5 uur. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Laurette uit Veenendaal

29-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede dienstverlening en betrouwbaar! We hebben een leuke auto. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan