Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,8
311 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 311 beoordelingen

Hans uit Geleen

23-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was een aangename samenkomst om de citroen C4 Picasso grand te kunnen gaan zien, rijden en kopen.

Tijdens de proefrit ook nog genoten van historie van de omgeving.

Zakelijk is alles in goede aandacht afgehandeld.
Tot wellicht ziens, ondanks de afstand van 180 km.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit 's-Hertogenbosch

19-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn bij Autobedrijf Bert Hardeman terechtgekomen, omdat wij op zoek waren naar een Alfa Mito, welke er meerdere uitvoeringen op dat moment te koop stonden.
Gekozen voor een rode uitvoering met een lage kilometerstand. Fantastische auto. Ondanks zijn leeftijd van 6 jaar, zag deze auto eruit als nieuw. We hebben deze auto nu 5 maanden en zijn zeer tevreden hierover.
Een goede prijs kwaliteitsverhouding en een top service bij Autobedrijf Hardeman. Zei nemen alle tijd voor je en luisteren naar jou. Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

C uit Echt

05-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben het als erg prettig ervaren om hier onze auto te kopen en de andere in te ruilen, ondanks dat we een behoorlijk stuk hebben moeten rijden vanuit Limburg. Geen poespas of smeuïge verkooppraatjes maar gewoon een duidelijk verhaal met een eerlijke prijs.
Omdat we wisten welk soort auto en kleur we wilden kopen zijn we vooraf op internet al gaan zoeken en kwamen bij diverse auto’s in het land uit. Via de mail verliep het contact met Hardeman al meteen erg prettig. Snelle reacties op het mail verkeer en een duidelijk verhaal over wat we konden verwachten qua auto en prijs. We waren het dan ook al snel eens met elkaar. Het contact bij het autobedrijf verliep al net zo fijn. Gezellige en fijne sfeer met deskundige en eerlijke medewerkers die de klanten echt een welkom gevoel geven.


Ja, ik beveel dit aan

M.P uit Doorn

05-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Fritz uit HOOFDDORP

01-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele vriendelijke, goede service en een mooie auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Teunard uit Ede

21-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jarenlang een vertrouwd adres. Deskundig en vriendelijk personeel met transparante werkwijze


Ja, ik beveel dit aan

Jonny uit Veenendaal

20-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed behandeld auto netjes afgeleverd en dat we een goede proef rit konden maken 2 maal.


Ja, ik beveel dit aan

Helga uit Wageningen

09-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog geen eerdere ervaring met dit bedrijf, maar na aanschaf van mijn auto had ik nog wat zaken die niet werkten. Dit is netjes opgelost door dit bedrijf op hun kosten, ondanks dat ik niet echt garantie had gekregen aangezien het om een oudere auto gaat.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Achterberg

08-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en bekwaam. Geen onzin verhalen gewoon duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Igor uit Hengelo

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vakkundige garage in alle opzichten, het is jammer dat dit garagebedrijf zo ver bij ons uit de buurt ligt maar anders zou ik ten alle tijde mijn auto hier in onderhoud willen hebben.


Ja, ik beveel dit aan