Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,8
283 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 283 beoordelingen

Cora uit Kesteren

28-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hadden naar twee weken al pech met de auto , maar door gelijk en netjes opgelost super!


Ja, ik beveel dit aan

G.M. uit Lunteren

14-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Korte lijnen, goede service en fijne communicatie!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Veenendaal

12-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meerdere auto's gekocht en altijd naar tevredenheid.
Vriendelijke bediening, prima service, keurige auto tegen redelijke prijs. Wat wil je nog meer ?
Net weer een autootje van ruim 10 jaar oud gekocht en uitstekend afgeleverd. Alles volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Veenendaal

03-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit Soest

25-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk personeel. Er werd goed meegedacht in mijn zoektocht naar een auto. Prima auto gekocht bij dit bedrijf. Erg blij mee. En toen ik na de aankoop belde voor vragen werd ik keurig geholpen. Een paar kleine issues aan de auto werden keurig verholpen. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jakob uit Veenendaal

21-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze ervaring met Bert Hardenan zijn alleen maar positief. We komen hier al een aantal jaren en zijn meer dan tevreden. Altijd zijn we vriendelijk behandeld. Top Service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Lise uit Budel Dorplein

13-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een alfa mito en zijn ondanks de afstand van ruim 125 km uitgekomen bij Bert Hardeman in Veenendaal uitgekomen. Ontvangst was prettig en we hebben daar een mooie mito gekocht.
Daar de afstand groot is en service daardoor moeiljk hebben we er geen garantiepakket bijgekocht.
Later bleek dat er toch enkele reparaties nodig waren die door Bert Hardeman zonder extra kosten zijn opgelost. Een leenauto werd gratis ter beschikking gesteld.
Wij vinden dit een uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

arie uit Nieuwegien

10-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Benny uit Woerden

09-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij hun een Renault Kangoo aangeschaft net nog voor sluitingstijd maar ze zijn heel klantvriendelijk dat ze voor mij nog open bleef top garage


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Heelsum

22-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben nu al de 3e auto van dit bedrijf, en ook onze kinderen hebben al weer hun eerste en eentje zelfs tweede auto hier gekocht. Ook de buren hebben hier voor de tweede keer een auto gekocht. Allemaal tot volle tevredenheid. Eén keer een uitstapje gemaakt naar een ander, en daar heel veel spijt van gehad. Snel weer terug dus.


Ja, ik beveel dit aan