Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,8
300 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 300 beoordelingen

Eugene uit 's-Hertogenbosch

18-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen op of aanmerkingen. Duidelijke uitleg . Ontspannen communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Barendrecht

12-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel en een goede inruilprijs.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Veenendaal

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ze maken altijd tijd voor jou. Denken met je mee. Service staat zeer hoog in het vaandel. Niet uit op winstbejag. Klant is koning en zeker géén nummer. Zijn al jaren vaste klant en hebben tot onze grote tevredenheid meerdere auto's bij hen gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Hoogvliet

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen. Betrouwbare garage. Een aanrader om daar je auto in te ruilen en een andere te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zaltbommel

04-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed en eerlijk geïnformeerd over onze aankoop, nette afhandeling, niets dan lof


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Drachten

01-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goede ervaring. Prettig contact en duidelijke afspraken. Zou ik dichterbij wonen, dan zou ik m daar ook voor onderhoud brengen.


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Veenendaal

31-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en deskundig. Al twintig jaar een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Veenendaal

31-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gedreven en professionele werknemers die hun vak goed verstaan. We zijn in de 12 jaar dat we bij dit autobedrijf komen altijd eerlijk en oprecht behandeld. Fijn bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Eefje uit Den Bosch

28-12-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In april heb ik mijn auto bij deze garage gekocht, hierbij was de service al super en werd netjes met nieuwe APK afgeleverd.
Driekwart jaar later bleken onderdelen van de versnellingsbak kapot. Ik kon de auto meteen komen brengen en kreeg vervangend vervoer. Binnen 1 week was de auto al gemaakt, ondanks de drukte en feestdagen. Weer hele goeie service en netjes afgehandeld. Nogmaals bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Amersfoort

11-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en professioneel personeel .


Ja, ik beveel dit aan