Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,7
258 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 258 beoordelingen

Inge uit BENNEKOM

22-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn man en zijn vader komen er al jaren en zo ben ik er ook terecht gekomen. Nu onze 3de auto daar gekocht. (Een 2de autotje) en tot nu toe altijd super geholpen doen net dat beetje extra om te helpen. En geven je alle tijd om te beslissen of je de auto wilt hebben. En daarna met het onderhoud ook goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Utrecht

15-02-2018
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht vriendelijke verkoper maar vinden de service stukken minder er werd gezegt dat de distrebutie snaar vernieuwt moest worden prijs 350 euro auto opgehaald een paar dagen later kwamen we er achter dat 20000 km geleden olie was ververst en de olie onder het min staat
We wonen 35 km van de garage hardeman af ,dus we zijn naar ford Utrecht gereden daar olie ververst ,dat had autobedrijf hardeman moeten na kijken gelijk met snaar vernieuwen we hebben dat gemeld bij garage en kreeg de mededeling dat wij in 2019 terug mogen komen voor het verversen olie


J.M. uit Veenendaal

09-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst. Goed geholpen. Ondanks dat we een goedkope tweede hands auto kochten, werd er ruim de tijd voor alles genomen. Duidelijke uitleg over alles. TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Veenendaal

04-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Loop al jaren bij dit bedrijf. Heb inmiddels mijn 9e auto daar gekocht. Altijd uiterst correct afgehandeld en als ze vinden dat de auto niet bij je past geven ze dat ook aan.
Ook bij de servicebeurten wordt je netjes gebeld als er iets bijzonders is. Vriendelijke mensen en je bent geen nummer, maar een persoon. Het onmogelijke doen ze direct als het nodig is


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Veenendaal

01-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch! Een mooie auto gekocht (en een oude achtergelaten) voor een prima prijs. Daarnaast heel goede service en vlotte afhandeling. Echt een adres om aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Ruowang uit Rotterdam

23-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en meedenkend personeel. Prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Veenendaal

22-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige afhandeling, net personeel. Bedrijf wekt al snel vertrouwen. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Esmee uit Driel

22-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In december 2017 mijn eerste (gebruikte) autootje bij Bert gekocht. De auto kon ik, nadat hij voor de laatste keer gecheckt werd, meteen meenemen. Ter plekke op naam gezet. Erg vriendelijke man. De auto bevalt nu nog steeds erg goed.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Nederhorst den berg

16-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb enige tijd geleden een Volkswagen Beetle gekocht bij garage Bert Hardeman. Ik was al een tijdje op zoek naar een Beetle en kwam uiteindelijke bij deze garage terecht, na telefonisch contact langs gegaan bij de garage ik werd vanaf het begin vriendelijk geholpen en heb uiteindelijk de auto gekocht. Spijtig genoeg na een week begon de auto al minder prettig te rijden en hebben wij vrij snel weer contact opgenomen met de garage. Zij vonden het erg vervelend en ik mocht terug komen dit heb ik uiteraard ook gedaan en werd zeer vriendelijk geholpen. Jammer genoeg bleef het probleem bestaan en moest ik nog een paar keer terug komen met mij auto. Uiteindelijk is het probleem verholpen het team van Bert Hardenman heeft mij zeer goed geholpen en ben zeer tevreden over mijn auto! Ik zou zeker nog een keer een auto kopen bij deze garage! Team Bert Hardeman bedankt voor de goede service en ik ben nog steeds blij met mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

M.A. uit Apeldoorn

15-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn Peugeot gekocht en ben heel tevreden over dit autobedrijf! Ze geven goede service, zijn echt klantvriendelijk, je voelt je serieus genomen en na mijn ervaring echt betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan