Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,8
273 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 273 beoordelingen

N

10-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam ondernemen.
Ook de auto is netjes gepoetst opgeleverd en zoals gewenst krasjes weggepoetst.
Ondanks de afstand (170kmx4) die ik heb moeten rijden, zou ik het zo weer doen!


Ja, ik beveel dit aan

willem uit renkum

26-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit MAARSSEN

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Alfa Romeo 159 opgehaald, en ben zeer content over de hele afwikkeling van de koop.
Heb verschillende garage's bezocht bij de zoektocht naar een goede en mooie Alfa Romeo 159, toen ik via marktplaats terecht kwam bij Bert Hardeman en ik een bezoek had gemaakt, wist ik het gelijk zeker, deze Alfa Romeo wordt het.
Dat had een aantal redenen, ik kreeg gelijk een heel vertrouwd gevoel bij dit bedrijf, in combinatie met het vriendelijke en enthousiaste personeel en de goede prijs, was het voor mij duidelijk dat ik niet verder hoefde te zoeken.
Verder vind ik het heel leuk dat Verkoper Maurits de Alfa Romeo passie uitstraalt , als een echte Alfisti.

Ben heel erg blij dat ik in mijn zoektocht naar een Alfa Romeo, bij Autobedrijf Bert Hardeman terecht ben gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Wageningen

18-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

johan uit Veenendaal

06-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en zeer klantvriendelijk ingesteld .


Ja, ik beveel dit aan

Ewald uit Arnhem

29-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Proefrit maken in 3 verschillende auto's was geen probleem. Vonden we als klant super. Enige minpunt was toen ik een paar dagen later kwam om de reserve sleutel van de inruilauto te brengen vond ik het aanwezige personeel zeer Mors en ongeïnteresseerd toen ik vragen had. Helaas.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Veenendaal

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn hele familie is vol lof over dit bedrijf, en terecht! Geweldige service en vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Reijer uit Sparrenslaan 21

20-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon bedrijf, eerlijk en betrouwbaar!!!


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Rhenen

20-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf heb onlangs auto gekocht en zeer goed en vriendelijk geholpen. Bij eventuele volgende koop zou ik er zeker weet heen gaan


Ja, ik beveel dit aan

J.A uit Ede

03-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier een gebruikte auto aan gekocht. Je hier nog netjes te woord gestaan en prima geholpen door de eigenaar. dit was de eerste keer dat ik met dit bedrijf in contact kwam, en zal zeker in de toekomst hier weer naar toegaan. JB


Ja, ik beveel dit aan