Beoordelingen Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.

8,7
230 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 230 beoordelingen

Karin uit Veenendaal

03-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima. Vertrouwenwekkend. Goede ervaring. Als er iets met de auto is, wordt het direct opgelost!! Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Veenendaal

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Capelle aan den IJssel

13-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne en goede auto gekocht, duidelijk advies gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Nijmegen

13-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk bedrijf en de juiste voorlichting naar de klant toe bij keuringen en reparaties vooraf.


Ja, ik beveel dit aan

Reijer uit Veenendaal

07-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een weer een auto gekocht. We zijn al ruim 15 jaar klant. We zijn erg tevreden over de deskundigheid, service en klantvriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

G.W. uit Twello

01-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gevonden op het internet. Heen gegaan om te kijken. Goede en nette ontvangst. Na proefrit tot aanschaf over gegaan. Alles kon ter plekke geregeld worden. PC werd beschikbaar gesteld om het financieel en de verzekering te regelen. Scheelde ons een extra rit van 1,5 uur. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Laurette uit Veenendaal

29-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede dienstverlening en betrouwbaar! We hebben een leuke auto. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

TT uit VEENENDAAL

04-05-2017
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ina uit Rhenen

29-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al ruim 10 jaar klant en hebben uitstekende ervaringen met autobedrijf Bert Hardeman. Al meerdere occasions hier aangeschaft en zeer tevreden over de gang van zaken. Altijd vriendelijke ontvangst, duidelijke en eerlijke informatie over reparaties en je betaalt ook nooit teveel. Wij verhuizen binnenkort naar 30 km verderop maar blijven gewoon klant, geen enkel probleem om voor zulke goede service een stukje te rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Anna

25-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn moeder komt hier ongeveer 10 jaar en ondanks een verhuizing keert ze nog altijd terug naar deze garage. Bij autoreparaties doen ze alleen wat echt nodig is zonder daarbij de veiligheid en kwaliteit van de auto uit het oog te verliezen. Haar tevredenheid over hun service maakte dat ik mijn auto hier kocht. Ik heb geen verstand van auto's en de dingen die erbij komen kijken. Ik ben door Hardeman en medewerkers ontzettend goed geïnformeerd over waar je op moet letten bij de aankoop van een auto. Ze denken met je mee, zowel qua autowensen als je portemonnee. Dit maakt dat ik dit deze garage zeker aanbeveel.


Ja, ik beveel dit aan