Beoordelingen Autobedrijf Bertil Jansen

8,8
332 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
321 t/m 330 van 332 beoordelingen

Richard uit Almelo

20-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al enkele jaren bij Autobedrijf Bertil Jansen, door de deskundigheid vakbekwaamheid en service staat dit autobedrijf voor mij op nummer1.!!!
Je kan je auto met een gerust hart wegbrengen en je weet gewoon dat je auto in zeer goede handen is,
Ook wordt er goed geinvesteerd in nieuwe technieken, heb mijn auto 3D laten uitlijnen, dit kan maar op enkele plaatsen in Twente, gewoon weer een goed sturende auto. geweldig.
De rekeningen vallen gunstig uit en alle oude onderdelen laat men je zien als er iets vervangen is. Zeer Correct!!
Een echte aanrader Autobedrijf Bertil Jansen.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Daarlerveen

17-06-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij hebben altijd al goede ervaringen met autobedrijf bertil jansen.
zowel in contacten met afdeling verkoop als met de monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Misdie uit Almelo

17-06-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed klant vriendelijk ,neem de tijd in gesprek te gaan en goeie service.staat voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit Jan uit DEN HAM OV

16-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben heel tevreden over de service en de vriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

Gerben

16-06-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit -

14-02-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Hoogezand

21-10-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij Bertil Jansen ben je aan het juiste adres. Vriendelijke man en personeel en zeer betrouwbaar. We hadden een occasion gekocht en kregen een klein probleempje met de auto. Dit werd zonder problemen verholpen en als service aangeboden!


Ja, ik beveel dit aan

Geert

20-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met eigenaar Bertil Jansen is het leuk en plezierig zaken doen.
Er heerst een vriendelijke sfeer in het bedrijf en er is veel vakkennis bij het personeel. Bertil is een zeer betrouwbare verkoper en staat voor kwaliteit en service! Ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Den Ham

03-10-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Westerhaar

03-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en eerlijk bedrijf, met een goede service en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan