Beoordelingen Autobedrijf Besten

9,0
44 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

W uit Hengelo

11-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 6 juni nieuwe auto gekocht ix20 en oude ingeruild. Goede service mooie auto. Alles volgens afspraak verlopen. Zelf op de brug bekeken, geen enkel probleem.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Vriezenveen

15-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij autobedrijf Besten een gebruikte auto gekocht.
Ontvangst was zeer gastvrij, Lucien is vriendelijk, eerlijk en dringt absoluut niet op.
Goede deal samen kunnen maken, aflevering van de auto geheel volgens afspraak.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen dit autobedrijf aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Nijverdal

20-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een mooie auto gekocht bij Autobedrijf Besten. Zeer tevreden over de afhandeling en goede service!! We houden de auto hier in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Pleun uit Raalte

18-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Luttenberg

18-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Olst

24-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

Eline uit Luttenberg

15-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Zwolle

12-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden met Lucien en Autobedrijf Besten. Ik heb een 2e hands Peugeot 308SW daar gekocht met Bovag garantie.
Tijdens de garantie periode kwamen een aantal problemen naar boven die meteen en onder garantie zijn opgelost. Ik heb niets te klagen en ben vol lof over de service en betrouwbaarheid. Ik heb uitstekende afspraken met Lucien kunnen maken en hij is zeer service en klant gericht. Een no nonsense garage met ook zeer prettig personeel. Ik wil er over een paar jaar best weer mijn volgende auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

anoniem

29-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bevalt goed, ik kom hier al jaren omdat ze betrouwbaar zijn, goed advies geven en ze je gewoon in de werkplaats laten zien wat ze aan de auto verholpen hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige manier van zaken doen en zeer deskundig.


Ja, ik beveel dit aan