Beoordelingen Autobedrijf Besten

9,0
38 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Eline uit Luttenberg

15-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Zwolle

12-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden met Lucien en Autobedrijf Besten. Ik heb een 2e hands Peugeot 308SW daar gekocht met Bovag garantie.
Tijdens de garantie periode kwamen een aantal problemen naar boven die meteen en onder garantie zijn opgelost. Ik heb niets te klagen en ben vol lof over de service en betrouwbaarheid. Ik heb uitstekende afspraken met Lucien kunnen maken en hij is zeer service en klant gericht. Een no nonsense garage met ook zeer prettig personeel. Ik wil er over een paar jaar best weer mijn volgende auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

anoniem

29-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bevalt goed, ik kom hier al jaren omdat ze betrouwbaar zijn, goed advies geven en ze je gewoon in de werkplaats laten zien wat ze aan de auto verholpen hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige manier van zaken doen en zeer deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Collin uit Luttenberg

27-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

nico uit hengelo

25-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Lucien is zeer gedreven, klantvriendelijk en recht door zee.
Kortom een man met hart voor de zaak en klant


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Raalte

25-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een nieuwe auto, (Crossover) maar wisten nog niet goed welke auto/merk het zou worden. De eigenaar heeft daarbij onze wensen vergeleken met verschillende automerken en gekeken wat we nu echt nodig hadden. (Waaronder ook de extra opties) Op een hele prettige manier zijn we geholpen en uiteindelijk hebben we bij dit bedrijf een Mazda CX5 gekocht. Een fijn en onafhankelijk advies waarbij het gaat om de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Slagharen

23-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Vlieland

10-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed deskundig garage bedrijf, zeer behulpzaam en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen daar en behulpzaam. Heb een Auto daar gekocht en ongelukkige wijze kreeg de gekochte auto een probleem, uitlaat afgescheurd, ze hebben mijn auto opgehaald en dezelfde dag gerepareerd weer terug gebracht. TOP!!


Ja, ik beveel dit aan