Beoordelingen Autobedrijf Bijlsma B.V.

8,4
11 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Claudia uit IJmuiden

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK keuring gedaan. Heel goed, geen onnodige reparaties e.d.. Ze keuren echt wat er gekeurd moet worden en repareren ook echt wat voor de keuring gerepareerd moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

K. uit Santpoort

08-11-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top bedrijf, goede klantenservice en vriendelijk personeel. Erg klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Hillebrand uit St Jacobiparochie

11-07-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Santpoort noord

08-06-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn inmiddels al 6 jaar "trouwe" klant van dit bedrijf en hebben onze Audi A3 hier al die jaren, zo'n 120000 km, in onderhoud gehad. Altijd netjes, snel en adequaat geholpen.
Beslist een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit IJMUIDEN

19-02-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende service en klantvriendelijk !


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit IJmuiden

09-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Ford C-max gekocht, ik rijd er inmiddels een paar dagen naar volle tevredenheid in!
Prima zaak met vriendelijk deskundig personeel zonder verkoop praatjes maar met een eerlijk verhaal.
Zeker een aanbeveling waard!


Ja, ik beveel dit aan

Marion

17-10-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service,zeer behulpvaardig


Ja, ik beveel dit aan

Rene

29-08-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-07-2012
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


bart uit velserbroek

12-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik altijd tussendoorterecht kan met kleine ongemakken, goede service, prima adviezen en een persoonlijke benadering


Ja, ik beveel dit aan