Beoordelingen Autobedrijf Blok

8,9
301 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
281 t/m 290 van 301 beoordelingen

Marten uit Maasdam

01-04-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn heel positief. Ik ben goed geslaagd voor een andere auto en ben hier goed mee geholpen.
De service is heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit lekkerkerk

09-02-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben ruim ong. 22 jaar geleden binnengelopen op zoek naar andere auto, nog steeds klant en inmiddels meerdere auto's verder. Kinderen zijn ook vaste klant vwb koop en onderhoud. Een bedrijf van "ons kent ons ", altijd plezierig contact, staan altijd klaar, scherpe prijs occasions, deskundig personeel. Laat mijn auto graag in goede handen van Blok achter. Zeer vertrouwd . Zal hier altijd blijven terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

d.p. uit ouderkerk aan de ijssel

27-12-2011
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Krimpen a/d IJssel

04-12-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf komt serieus over. Grote beurt heel precies uitgevoerd. Over evt. meer werk wordt telef. contact opgenomen.


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Ouderkerk aan den IJssel

11-10-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Ouderkerk a/d IJssel

11-10-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat ik erg waardeer is het luisteren,meedenken en advies geven aan de klant. Zo heeft dit bedrijf ons heel goed geholpen bij de aankoop van een andere auto en het alles wat er moet gebeuren na een aanrijding.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Rotterdam

27-09-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb sterk het idee dat wat mij verteld is klopt nl dat Blok alleen dat doet dat nodig is en geen onnodige zaken in rekening brengt zoals dealers vaak (LIJKEN te) doen. De hele entourage, werkplaats etc zien er zeer verzorgd uit. Daardoor kan er extra ordelijk en goed georganiseerd gewerkt worden lijkt mij.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Ouderkerk aan den IJssel

23-09-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige informele omgang met de klanten en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan