Beoordelingen Autobedrijf Bochane Mafait Almere

7,9
165 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 7,4
1 t/m 10 van 165 beoordelingen

Dave uit Brielle

20-07-2016
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na het vervangen van een fuseekogel stond het stuur van de auto niet meer recht. Dit was voor de reparatie wel het geval. Bij de originele mattenset werden geen bevestigingspennen geleverd. Dit moet nog opgelost worden.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Brielle

19-07-2016
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na het vervangen van een fuseekogel stond het stuur van de auto niet meer recht. Dit was voor de reparatie wel het geval. Bij de originele mattenset werden geen bevestigingspennen geleverd. Dit moet nog opgelost worden.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Brielle

19-07-2016
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na het vervangen van een fuseekogel stond het stuur van de auto niet meer recht. Dit was voor de reparatie wel het geval. Bij de originele mattenset werden geen bevestigingspennen geleverd. Dit moet nog opgelost worden.


Ja, ik beveel dit aan

Mariƫlle uit Brielle

23-06-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In het verleden andere auto's bij uw bedrijf in onderhoud gehad, vervolgens onze FIAT bij jullie aangeschaft. Er is bij onderhoud altijd goed meegedacht, passend bij de wensen van onze kant en bij onze financiƫle mogelijkheden op dat moment. Steeds zijn we door dhr. Snel goed geadviseerd waarbij veilig rijden voorop stond.
De ontvangst is prima, bij wachten op de auto is er altijd een kopje koffie en kan ik werken door de prima gratis internetverbinding.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-05-2016
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Graag bellen als de auto klaar is en niet pas bellen als factuur klaar is. Als ik op telefoontje gewacht zou hebben was ik niet op tijd (voor 17.00 uur) geweest om mijn auto op tehalen. Ben op eigen initiatief met openbaar vervoer naar de garage gegaan, was ongeveer 20 minuten onderweg. Werd mij gezegd dat ze pas bellen als factuur gereed is.


Ja, ik beveel dit aan

Jeltje uit Almere

28-04-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd prettige ervaringen met dit bedrijf. En ook deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

A.G.M. uit ALMERE

25-04-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede en prettige ontvangst door vakbekwaam medewerker.
Het viel ons zeer tegen, dat er bij het afleveren van de NIEUWE auto in het geheel geen sprake was van enige attentie zoals bv bloemetje of anderszins. Zelfs geen sleutelhanger en een mapje voor autopapieren kon er van af.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Almere

22-04-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ze doen het ongetwijfeld prima, al merk ik dat de kassa al gaat tellen als ik maar in de buurt van de garage kom. Het verbaast me dat als ik mijn auto breng voor APK keuring, (2e keer, auto 6 jaar oud), dat er van alles aan mankeert waar ik niks van heb gemerkt, met name op gebied van remmen en verlichting. Vraag me achteraf af of ik elders niet goedkoper uit ben. Conclusie: goed maar erg duur.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-04-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring. Alles prima geregeld. Contact met werkplaats verliep wat stroef: moeilijk contact te krijgen met werkplaats. ik werd vrij laat teruggebeld over voortgang beurt en APK. Uiteindelijk wel goed gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Almere

16-04-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan