Beoordelingen Autobedrijf Bochane Nijmegen

8,0
223 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,4
1 t/m 10 van 223 beoordelingen

Anoniem uit Nijmegen

24-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben keurig geholpen door de hr.Mehdi Kbiri, verkoopleider loop overigens al zeker meer dan dertig jaar bij deze garage dus dan is de service we goed te noemen!! Een kennis van mij heeft er ook een auto gekocht.Kort samen gevat prima bedrijf...


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-11-2016
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: We hebben een onderdeel besteld, maar dat moet dan via het magazijn in Arnhem en die sturen dat dan weer door naar Nijmegen. De vestiging in Nijmegen moet dan bellen dat het binnen is. Dit is niet gebeurt en nu hebben ze een incassobureau ingeschakeld. Sinds Bochane besloten heeft het magazijn uit de vestiging Nijmegen te verwijderen is het moeilijk om iemand te spreken over onderdelen. Als je vraagt om terug gebeld te worden dan gebeurt dit 9 van de 10 keer NIET. Ze zijn slecht of niet bereikbaar.


Maria uit Beek

03-08-2016
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed.
Jammer dat ik niet gebeld ben toen de auto klaar was.
Mij werd verteld dat het streven rond 13.00 uur zou zijn, en dat ik gebeld zou worden, maar om 16.00 uur had ik nog niets gehoord.
Heb toen zelf contact opgenomen. Bleek dat ie al klaar stond.
Vervelend, zeker omdat ik er de hele middag rekening mee heb gehouden, maar ook de persoon die me met de auto naar de garage zou brengen.


Joop uit Grave

19-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima verkoper met verstand van zaken en prettig in de omgang.


Ja, ik beveel dit aan

M.M. uit Malden

18-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-07-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Roermond

13-07-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend, met uitzondering van telefonische bereikbaarheid, deze is slecht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-07-2016
5,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


ton uit nijmegen

14-06-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: nvt


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit nijmegen

02-06-2016
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik kan alleen het commerciele traject beoordelen (aankoop); op zich dan wel eigenaardig om een vragenlijst als deze te sturen!

en dan ook nog akkoord moeten gaan met gebruikersvoorwaarden! dat is niet stimulerend om te reageren.


Ja, ik beveel dit aan