Beoordelingen Autobedrijf Booltink B.V.

9,2
241 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 241 beoordelingen

jo uit Leuth

24-04-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer goede ervaring in al vele jaren vakkundig personeel belangrijk
vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Rob van Seggelen uit 6578 as leuth

08-11-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willie uit Groesbeek

11-08-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit is een bedrijf uit duizenden, de service gaat zeer ver voor de klant.
Wat dit bedrijf voor de klant doet of het nou gaat om reparatie, schade of aankoop maar ook alleen advies.
Deze mensen blijven correct en zeer klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Tiny uit Leuth

09-05-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alleen maar positieve ervaringen!
Belangrijk: De vrouw wordt óók serieus genomen bij Autobedrijf Booltink B.V..


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Nijmegen

15-02-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste en tweede auto heb ik bij Booltink senior gekocht.
Mijn derde auto heb ik wederom bij Booltink gekocht, maar nu bij Booltink junior.
De klant is hier koning, dus service en klantgerichtheid staan in een hoog vaandel.
Betrouwbaar en goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Etienne uit Millingen

29-12-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Kia starten slecht (massa kabel zat los). Inmiddels 800km gereden perfect gemaakt. Zeer goede garage ,kom zeker terug.En niet te vergeten aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Wageningen

19-12-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hoge mate van service, met een enorme betrokkenheid en deskundigheid. Het is voor mij iets meer dan een half uur rijden om mijn auto daar in onderhoud te hebben. Investering is het meer dan waard.


Ja, ik beveel dit aan

Marnix uit Nijmegen

04-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Ooij

09-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al vanaf begin van de start bij autobedrijf Booltink, heb weleens een uitstapje gemaakt maar ben zeer snel weer teruggegaan.
Service, betrouwbaarheid eerlijk advies en prijs zijn zeer uitstekend te noemen


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Lent

26-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel service gericht autobedrijf, vriendelijke en meedenkende eigenaar. Kom zelf uit het westen maar daar kunnen ze hiervan nog wat leren.

Perfect!!!!
Henk & Mirjam


Ja, ik beveel dit aan