Beoordelingen Autobedrijf Borgo B.V.

9,3
182 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 182 beoordelingen

Peter uit Ridderkerk

28-01-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Rhoon

21-01-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg positief. Ik breng mijn auto al sinds ik deze heb naar Borgo, en ben altijd goed geholpen. Medewerkers en eigenaar zijn erg aardig en behulpzaam, maar vooral betrouwbaar. Ik ga altijd weer tevreden terug naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

desiree uit ridderkerk

19-01-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: dit was mijn eerste ervaring met autobedrijf borgo
en die vondt ik gelijk erg prettig goede service


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Ridderkerk

19-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Ridderkerk

18-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Arco en zijn personeel staan altijd klaar om je te helpen met reparatie en onderhoud en zij stoppen pas als het echt goed werkt. Tevens is hij bereid om iets gelijk te repareren, dus klaar wanneer u wacht. Er wordt ook meegedacht, zowel om de kwaliteit te waarborgen en om het betaalbaar te houden. Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ridderkerk

13-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk & Willeke uit Nieuw-lekkerland

13-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben via Borgo toch weer een andere auto gekocht, omdat wij weer een automaat wilde! Een prachtig exemplaar gevonden, en onze oude auto ingeruild die we nog maar 9 maanden hadden. Arco ging heel serieus met ons idee om, en heeft ons perfect geholpen! Financieel ook op een hele leuke manier zaken kunnen doen. Wij zijn voor de zoveelste keer weer dik en dik tevreden. .... Arco een man met het hart op de juiste plaats! En een geweldige monteur in de werkplaats....


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Hellevoetsluis

09-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima service,klantgericht,deskundig ,vriendelijk en goede terugkoppeling en prijsopgave over de te verwachten en te repareren zaken.de moeite waard om even om te rijden naar Ridderkerk.3 auto,s in onderhoud Mazda premacy,Fiat seicente en Opel Meriva Turbo


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ridderkerk

08-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zelfs bij het wisselen van zomerbanden wordt je geholpen alsof je net eeen grote aankoop hebt gedaan. Geen loze beloften ivm bandenspannings censoren. Eerst onderzoeken en daarna op deskundige wijze de winterbanden gemonteerd, met goed werkende censoren. Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

AJ uit Hendrik Ido Ambacht

05-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service!


Ja, ik beveel dit aan