Beoordelingen Autobedrijf Bos & Slegers B.V.

8,5
1236 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 1236 beoordelingen

Corina uit Eindhoven

15-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben al jaren erg tevreden over de mensen en service van Bos en Slegers en raad kennissen en bekenden ook zeker dit bedrijf aan


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Eindhoven

13-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Eindhoven

08-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij zoeken naar een oplossing net bedrijf.
Altijd vriendelijk.
Zijn voor mij op zoek gegaan naar een auto en gevonden en wat voor een.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Helmond

07-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

José uit Eindhoven

07-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima ervaring! Weten wat ze doen en denken graag mee naar goede oplossingen! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Eindhoven

06-02-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

whjm uit Helmond

06-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaring met Bos&Slegers is.
Ik reed met mijn auto het terrein op, waar voldoende ruimte was om mijn auto te parkeren.
Daarna liep ik bij de ingang die automatisch open ging in een prachtige showroom, met allerlei prachtige auto"s.
Ik kwam bij de receptie waar ik super vriendelijk werd ontvangen, en gelijk een drankje kreeg aangeboden.
Ik vertelde mijn probleem met mijn auto, en meteen werd de werkplaatschef erbij gehaald.
Deze maakte de juiste diagnose, en maakte een afspraak voor reparatie.
Ook werd mij een leenauto aangeboden.
Toen er aan de auto gewerkt ging worden kreeg ik keurig netjes een telefoontje wat de kosten waren, dus geen verrassing met de rekening.
Bij ophalen van de auto kreeg ik ook nog een soort van korting in de vorm van Cashback, te besteden bij diversen winkels en bedrijven .
Kortom ik ben super tevreden over autogroep Bos&Slegers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Eindhoven

01-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en vriendelijke ontvangst
Naar mijn idee goede garage
Bij het afsluiten van BCS Pechhulp zou ik gaarne een pvc kaartje ontvangen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan