Beoordelingen Autobedrijf Bos & Slegers B.V.

8,5
1263 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 1263 beoordelingen

Toine uit Sint-Michielsgestel

17-04-2019
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaring. 10 april breng ik de auto naar d garage voor APK en bandenverwisseling. De auto werd goedgekeurd.
Bij het ophalen zeg ik tegen Marcel dat de auto een raar jankend geluid maakt. Hij gaat luisteren en zegt dat het niet goed is. Startmoter, dynamo of airco? 15 april is de dynamo vervangen. Nuis hij weer prima. Mijn vraag is hoe het kan dat de auto met een dergelijk jankend geluid gewoon door de APK komt en dat mij pas nadat Marcel op mijn verzoek geluisterd heeft word verteld dat hij nodig nagekeken moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

Talson uit Venlo

16-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Best

12-04-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring. betrouwbare informatie. Snelle reparatie en apk keuring


Ja, ik beveel dit aan

Hernann uit Eindhoven

11-04-2019
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Lierop

10-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische service, persoonlijke aandacht en oog voor detail. Erg plezierige samenwerking.
Groot aanbod en uitermate goede prijzen!!


Ja, ik beveel dit aan

Riny uit Eindhoven

08-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle goede service


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Hapert

05-04-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Carl uit Valkenswaard

03-04-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Veldhoven

31-03-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maghfour uit Tiel

30-03-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht bij deze bedrijf
En geen service
Na 1 maand al stuk distributieriem kapot, waarschijnlijk al heel lang bekend maar niet aan ons gemeld.

Ook invoer auto wat ook niet verteld is.

Zeer jammer, 1 maand mee gereden en nu rijp voor de sloop. Triest. Contact gehad met deze bedrijf maar geen tegemoetkoming vanuit hun kant. Zeer triest. Erg jammer. Hopelijk heeft deze man een schuldgevoel, 1250 euro weg. Werk er hard voor.

Ps gevraagd aan directie om contact op te nemen, tot op heden helaas nog niks gehoord