Beoordelingen Autobedrijf Bos & Slegers B.V.

8,5
1052 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 1052 beoordelingen

J.M.M.G. uit EINDHOVEN

18-10-2017
6,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: gebruik gemaakt van banden opslag en wissel.
Bij laatste bandenwissel is een van de voorbanden verkeerd gemonteerd (omgedraaid). Eerder na montage last van trillingen in stuur bij hogere snelheden.


antoine uit Best

17-10-2017
6,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed geholpen werd meteen opgehaald
Alleen de prijs voor een reparatie aan mijn brommobiel was erg aan de hoge kant dat is wel jammer


Ja, ik beveel dit aan

Ahmed uit Eindhoen

17-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk behulpzaam team, goede service, ben zeer tevreden over


Ja, ik beveel dit aan

Riny uit Eindhoven

16-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend advies en begeleiding bij de aankoop van een auto uit Duitsland.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Eindhoven

09-10-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positief


Ja, ik beveel dit aan

Luci uit Schijndel

05-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijke medewerkers. Prima service. Alles in goed overleg. Al jaren zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Rob

03-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vamdaag wederom snel en vakkundig geholpen. Koplampen waren waardeloos qua lichtopbrengst maar dat is nu weer op en top.

Iedere keer weer snelle service, zelfs bij grotere reparaties/beurten. Kan ik niet zeggen van mijn lokale garage in mijn woonplaats..

Fijn dat ik "om de hoek" werk bij B&S. Had dit niet lokaal willen uitbesteden na mijn recente (noodgedwongen) ervaring daar met de tweede wagen. Iets kleins als dit was daar naar mijn gevoel deze week niet eens afgeraakt.

Wederom bedankt mannen!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Eindhoven

01-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Juliette uit Eindhoven

01-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Taco uit Bakel

28-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan