Beoordelingen Autobedrijf Bosman

8,3
71 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Roel uit Alphen aan den Rijn

28-09-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Distributieriem werd te vroeg vervangen. Er is een goede deal gemaakt, arbeidsloon niet betaald. Ik ben daar tevreden mee. Al jaren trouwe klant tot mijn volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

peter

18-05-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dit bedrijf verdiend het niet om genoemd te worden, na diverse keren gebeld en contact mails verzonden te hebben , heeft men doodgewoon geen contact gezocht. wat ik raar vind na mijn eerste gesprek met Dhr. Bosman wat goed over kwam, is dit een totale vergissing, mooi doen door de telefoon en dan niets meer laten horen .En nu in een keer is de auto verkocht. nu zal men denken wat maakt dit uit, er zijn genoeg auto,s ,ja die zijn, er maar het ergert als je zit te wachten op een antwoord en een andere auto die ook misschien goed was, ervandoor gaat met een ander.
nou ik wens iedereen dan ook veel succes met dit bedrijf , en hoop dat men wel de mensen die een auto gekocht hebben dan ook nooit iets met hun auto gebeurd , afspraken na komen ho maar. .


Cor uit 's-Gravendeel

25-11-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Rhoon

25-11-2015
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: altijd zeer goed...


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Amsterdam

21-11-2015
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Terzake kundige en bij het merk betrokken mensen.
Met name in de techniek.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit spijkenisse

05-11-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: grootebeurt tijd geleden laten doen doen ik terug was was me auto gewassen.

nu was mijn kaggel moter stuk en hebben ze dit kunnen reparen (gelukkig voor mij )

daar na hebben ze de wagen weer gewassen als serves

ik ga zeker weer terug !


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Strijen

02-11-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een bedrijf waar men trots op kan zijn, indien men deze nodig
heeft, altijd aanspreekbaar, en altijd even een kopje koffie.
Zo doorgaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

02-11-2015
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf wat heel praktisch is ingesteld en mee denkt over oplossingen die zowel handig als verstandig zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-10-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit was mijn eerste ervaring met Autobedrijf Bosman.. Tot nu toe ben ik meer dan super tevreden over de fantastische service van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan