Beoordelingen Autobedrijf Bouman

8,8
786 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 786 beoordelingen

Arno uit Zaltbommel

09-11-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wordt goed geluisterd wat de klant wilt en benaderd je als hij iets gevonden heeft. Heb mooie Toyota Auris st gekocht 5 weken geleden. Goede afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Geertruidenberg

30-10-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettig overleg bij aankoop nieuwe auto en inruil bestaand voertuig. Ook zeer goede after sale service


Ja, ik beveel dit aan

Ries uit Babyloni├źnbroek

18-10-2019
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Molenschot

16-10-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Drongelen

13-10-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, bij de aankoop van een andere auto. Open en duidelijk gesprek, en tot in detail bekend met de Toyota C-Hr.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Vught

10-10-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf met een juiste instelling. Zeer goed geholpen, een nette prijs en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Dussen

10-10-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt netjes gebeld over eventuele kosten bij reparatie ,dus geen onverwachte rekening achteraf,en je wordt thuis gebracht en weer opgehaald als de auto klaar is,goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Giessen

10-10-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 35 jaar klant dus


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Eindhoven

06-10-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toyota chr gekocht ; alle tijd voor uitleg en bij behorende zaken.


Ja, ik beveel dit aan

izak uit Woudrichem

06-10-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan