Beoordelingen Autobedrijf Bouman

8,8
784 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 784 beoordelingen

Ries uit Babyloni├źnbroek

18-10-2019
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Molenschot

16-10-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Drongelen

13-10-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, bij de aankoop van een andere auto. Open en duidelijk gesprek, en tot in detail bekend met de Toyota C-Hr.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Vught

10-10-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf met een juiste instelling. Zeer goed geholpen, een nette prijs en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Dussen

10-10-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt netjes gebeld over eventuele kosten bij reparatie ,dus geen onverwachte rekening achteraf,en je wordt thuis gebracht en weer opgehaald als de auto klaar is,goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Giessen

10-10-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 35 jaar klant dus


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Eindhoven

06-10-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toyota chr gekocht ; alle tijd voor uitleg en bij behorende zaken.


Ja, ik beveel dit aan

izak uit Woudrichem

06-10-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim en Anny uit Rotterdam

05-10-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Bouman is bij ons als een betrouwbaar garage overgekomen goede eerste indruk.
Met vriendelijke en deskundige medewerkers
Niet even snel een auto verkopen maar waar nog de tijd wordt genomen voor de klant. Als zeer prettig ervaren.
Mooie Toyota yaris gekocht voor vrouw lief.
Ondertussen ook nog mijn BMW 640 waar het slot in de achter portier niet meer goed werkte netjes vervangen.
Tot nu toe een tevreden klant ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Joshua uit Drongelen

02-10-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed staan altijd voor me klaar en denken graag met je mee.


Ja, ik beveel dit aan